Şenol Güneş yeni sezondaki 11'ini arıyor

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, ideal ilk 11'ni oluşturmaya çalışıyor. Deneyimli teknik adam son antrenmanda oyuncularını farklı pozisyonlarda denedi.

Eurosport

Görsel kaynağı: Eurosport

Beşiktaş yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'nın Leogang bölgesinde devam ediyor. Rusya Premier Ligi ekiplerinden FC Ufa ile oynayacağı hazırlık maçı güvenlik gerekçesiyle iptal olan siyah beyazlılar, günü çift kale maçla tamamladı.
Sosa'nın yerine OğuzhanTeknik direktör Şenol Güneş, antrenman maçında ilk olarak kalede Fabri, savunmada Beck, Marcelo, Rhodolfo ve Tosic, orta sahada Necip, Atiba, hücumda Aras, Oğuzhan, Kerim ve Cenk'i denedi. İkinci yarıda Tosic'i stoperde, Beck'i sol bekte değerlendiren Güneş, sağ bekte Gökhan, hücumun kanatlarında ise Olcay ve Ömer'i kullandı. Takımdan ayrılması beklenen Sosa'nı pozisyonunda ise maç boyunca Oğuzhan görev yaptı.
Boyko yarıda bıraktıÇalışması esnasında sağ el işaret parmağına top çarpan Boyko tedavisinin ardından antenmana devam etmedi. Ukraynalı kaleciyi kontrol eden Sağlık Kurulu Başkanı Sarper Çetinkaya, Boyko'nun işaret parmağından kapsül zedelenmesi olduğunu ve korkulacak bir durum olmadığını açıkladı.
Fikret Orman kamptaAvusturya'ya gelerek takımın kampını ziyaret eden başkan Fikret Orman, antrenman sahasına gelerek basın mensupları ile sohbet etti ve maçı da seyretti.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam