Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Trabzonspor'da hedef Serdar Taşçı

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 19/07/2015 - 08:30 GMT+3

Sportif direktör Süleyman Hurma ile durum değerlendirmesi yapan teknik direktör Şota mutlaka bir savunma oyuncusu istedi.

Serdar Taşçı

Görsel kaynağı: Eurosport

Forvet hattına kesin olarak takviye yapacak olan Bordo-Mavililer’de teknik direktör Şota Arveladze, savunmaya da mutlaka bir transfer yapılmasını istedi. Bu konuda ısrarcı olan Gürcü hoca, sportif direktör Süleyman Hurma ile durum değerlendirmesi yaptı.
Bu kritik zirvede ise gündeme, Türkiye’ye hiç yabancı olmayan bir isim girdi: Serdar Taşçı.
Geçtiğimiz sezonun devre arasında da nabız yoklanan, oyuncuyla her konuda anlaşılmasına rağmen Spartak Moskova kulübüyle bonservis ücreti konusunda uzlaşamayan Bordo-Mavili yetkililer, Serdar Taşçı dosyasını uzun bir aradan sonra tekrar raftan indirdi. Takım ile birlikte dün Almanya’ya giden Hurma’nın, ilk fırsatta Rus kulübünün idarecileriyle iletişime geçeceği öğrenildi.
Kapı 2.5’tan açılacak
Geçen sezonki görüşmelerde Spartaklı yetkililer, Serdar için 4 milyon Euro bonservis bedeli istemişti. Bu rakamlar üzerinden bir kaynak yaratan Bordo-Mavili kurmaylar 4 milyon Euro’luk bonservis bedelinin aşağı çekilmesi istenecek. Fırtına kapıyı 2.5 milyon Euro’dan açacak. Eğer Rus yetkililer, Trabzonspor’un teklifine onay verir, taraflar el sıkışırsa Serdar Taşçı transferi bitecek.
‘Rakip beklediğimizden iyi’
Sportif direktör Süleyman Hurma, hem Differdange 03 rövanş maçı hem de transferler hakkında açıklamalarda bulundu. Hurma, Differdange 03 mücadelesinde rakibi beklediklerinden iyi bulduklarını belirterek, “3-4 günlük antrenmanla takımımız sahaya çıktı. Bu dönemde hazır olmak, olumlu bir şey değil. Hocamızın istediklerini yapmaya gayret gösterdiler. Transferde ise görüştüğümüz birkaç oyuncu var. 1 hafta içinde netleştirmeye çalışıyoruz” dedi.
Fanatik
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam