Ve Grosskreutz ilk maçına çıkıyor

Kevin Grosskreutz, ilk maçını yine Avrupa'da ama Panthrakikos ile dostluk maçında oynayacak.

Eurosport

Görsel kaynağı: Eurosport

Galatasaray’ın hem de transferin son gününde kadrosuna kattığı Kevin Grosskreutz’un gelişi Melo ve Telles’in takımdan ayrılmasının ardından bir nebze olsa taraftarı rahatlatmıştı.
Ancak Şampiyonlar Ligi için Sarı-Kırmızılı takıma ilaç olması beklenen Alman oyuncunun, hem yöneticilerin hem kulüp çalışanlarının ortak hatalarıyla transfer için gerekli olan evrakları, FIFA’ya zamanında gönderilememiş ve oyuncunun resmi olarak G.Saray forması giymesi ocak ayına kalmıştı. Kevin Grosskreutz her ne kadar Devler Ligi için transfer edilip oynayamasa da yine ilk maçına Avrupa’da çıkacak.
Alman Panzeri, G.Saray’ın 10 Ekim Cumartesi günü Yunanistan Süper Ligi takımlarından Panthrakikos’la yapacağı hazırlık karşılaşmasında ilk kez Sarı-Kırmızılı formayı giyecek.
Kevin Grosskreutz 7 saatlik otobüs yolculuğunun ardından gidilecek Gümülcine’de transferinden tam 40 gün sonra G.Saray’la bir maça çıkacak.
Kevin’in resmi maçlarda oynama yasağı olmasına karşın Yunanistan’daki dostluk maçında sahada olmasında bir sakınca bulunmadığı öğrenildi.
Habertürk
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam