Volkan Şen'e Erkan Zengin taktiği

Fenerbahçe, Galatasaray'ın da istediği Volkan Şen için geçen yıl Erkan Zengin'de izlediği metodu uygulayacak. Bursaspor bonservis açıklamadan adım atmayacak

Eurosport

Görsel kaynağı: Eurosport

Volkan Şen'i geçen sezon sonundan itibaren isteyen Fenerbahçe yönetimi tok alıcıyı oynuyor. Sarı-lacivertliler, Galatasaray'ın da peşinde olduğu Volkan için rakamlar netleşmeden hiçbir adım atmama kararı aldı. Sarı-lacivertlilerin Genel Sekreteri Mahmut Uslu, geçtiğimiz günlerde Volkan Şen ile ilgilenmediklerini açıklamış ve bu oyuncunun gündemlerinde olmadığını söylemişti. Bu açıklamanın, Fenerbahçe yönetiminin izlediği stratejinin bir parçası olduğu öğrenildi. Fenerbahçe yönetiminin tıpkı Erkan Zengin'de olduğu gibi, Volkan transferinde de kulübün oyuncuya bir bedel belirlemesini bekliyor. Şayet Bursaspor, Volkan için bonservis belirlerse, Kanarya transfere son noktayı koyacak. Bursaspor belirsizliği devam ettirirse, Fenerbahçe adım atmayacak.

İLGİLİ: Tüm Fenerbahçe haberleri için tıklayın

Vitor Pereira'dan yakın takipFenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, ligin ilk haftasında karşılaşacakları Eskişehirspor'un dün Ankara TSYD Kupası'nda Osmanlıspor'a 3-0 mağlup olduğu maçı izledi.
Kaynak: Sabah
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam