Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Zambrano'ya 3 milyon Euro!

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 26/07/2015 - 11:52 GMT+3

Trabzonspor'un ısrarla transfer etmek istediği Carlos Zambrano'da sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Carlos Zambrano war gegen Chile nicht zu halten

Görsel kaynağı: Imago

Savunma hattına takviye çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, listenin üst sıralarında yer alan Carlos Zambrano’ya her geçen gün biraz daha yaklaşıyor. Peru’lu futbolcuyla yıllık 1.7 milyon Euro’ya el sıkışan Bordo-Mavili kurmayların, Eintracht Frankfurt’lu idarecilerle sıkı pazarlıkları devam ediyor.
Alman kulübüyle 1 yıl daha kontratı bulunan ve ocak ayından sonra bedelsiz bir şekilde transfer olma imkanlarına ulaşacak deneyimli savunma oyuncusu için kesenin ağzı bu yüzden açılmıyor. Frankfurtlu yöneticilerin istediği 5 milyon Euro’luk bonservis ücretini çok bulan Sportif Direktör Süleyman Hurma’nın 3 milyon Euro’dan yukarı çıkmadığı gelen haberler arasında.
Oyuncu hazır
Uzun süredir Avrupa Kupaları’nda boy gösteremeyen Zambrano’nun bu nedenle Trabzonspor’un teklifini kabul ettiği ve önerilen yıllık ücreti çok iyi bulduğu belirtildi. Devre arasından sonra bedelsiz bir şekilde elinden kaçırmak istemeyen Frankfurt’un Zambrano’nun satılmasını sıcak bakıyor. Bu durumu koz olarak kullanacak Hurma’nın yapılan temaslarda 3 milyon Euro’dan daha az bir rakama imzayı attırması gündemde.
Fanatik
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam