Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Aboubakar için gözler Porto ile Lorient arasındaki görüşmeye çevrildi

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 15/06/2017 - 14:56 GMT+3

Kamerunlu oyuncuyu bonservisiyle kadroya katmayı düşünen siyah-beyazlılar, Lorient'in bonservis bedeli üzerindeki payında indirime gitmesini bekliyor.

Vincent Aboubakar (Beşiktaş)

Görsel kaynağı: AA

Vincent Aboubakar'ı kadrosunda tutmak için temaslarını sürdüren Beşiktaş yönetimi, Kamerunlu oyuncunun bonservisinde pay sahibi olan Lorient Kulübü'nün temsilcileriyle ile masaya oturdu.
Başkan Fikret Orman, Futbol Şube Sorumlusu Umut Güner ve Yönetim Kurulu Üyesi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Fransa'ya giderek görüşmelerde bulundu.
Porto'nun Aboubakar'ı bonservisiyle vermesi halinde en az 6 milyon euro hakka sahip olan Lorient ile pazarlık yapan yönetim, bu bedeli aşağı çekmeye çalışıyor.
Yapılan görüşmelerden henüz net bir sonuç çıkmazken, Fransız kulübünün temsilcileri Porto ile temasa geçeceğini aktardı.
Görüşmenin ardından Lorient ve Porto kulüpleri, Aboubakar'ın durumu ile ilgili aldıkları kararı Beşiktaş'a sunacak. Çıkacak sonucun Beşiktaş için makul düzeyde olması halinde siyah-beyazlılar Kamerunlu futbolcuyu bonservisiyle kadrosuna katacak.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam