Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Fabri'nin şampiyonluğa inancı tam

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 01/04/2017 - 17:48 GMT+3

Beşiktaş taraftarına mesaj gönderen başarılı file bekçisi, kalenin emin ellerde olduğunu söyledi.

Fabricio

Görsel kaynağı: AA

Gösterdiği başarılı performansla Beşiktaş kalesinin 1 numaralı ismi olan Fabri, Beşiktaş Dergisi'nin nisan sayısına özel röportaj verdi. İspanyol kaleci, "Real Madrid ve Barcelona da bazen savunmada açık veriyor; gol yiyor, gol atıyor. Futbolun doğası bu." şeklinde konuştu.
Şampiyonluğa inancının tam olduğunu söyleyen Fabri, "Bana güvendikleri için taraftarımıza teşekkür ediyorum. Onların sevgisine layık olmak için tüm konsantrasyonumu Beşiktaş'ın başarısına odakladım ve kalemizin emin ellerde olduğunu bilmelerini istiyorum. Şampiyonluk bizim olacak." İfadelerini kullandı.
29 yaşındaki file bekçisi çıktığı her antrenmandan keyif almaya çalıştığının altını çizerken, "İyi bir kaleci olmak için ilk başta çıktığın her antrenmandan keyif alman lazım. Kendini geliştirebiliyorsan bu en büyük adımdır. Sonrasında her antrenmanda bir şeyler öğrenebiliyor musun, kendine bir şeyler katabiliyor musun, bu da çok önemlidir. Maç sırasında sadece kalecilik yapmam, oyunu daha ileriden okurum. Yalnızlığı reddeder ve stoperlerimizle bir olurum. Kaderime razı olmayı değil, 'en iyi savunma saldırıdır' deyip kaderime başkaldırmayı tercih ederim. Beşiktaş'ın askeriyim." şeklinde konuştu.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam