Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Fenerbahçe'de gözler Kjaer'e çevrildi

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 16/06/2017 - 13:33 GMT+3

Talipleri artan Danimarkalı stoperin takımdan ayrılması durumunda sarı-lacivertlilerin listesindeki ilk isim Jeremy Mathieu.

Kjaer

Görsel kaynağı: Imago

Fenerbahçe'de transfer çalışmaları sürerken bir yandan da yönetim ayrılabilecek oyuncularla ilgili alternatif arayışlarına girdi.
Sarı-lacivertlilerin üçüncü kaptanı Simon Kjaer'e Milan ve Liverpool'un ardından bir talip daha çıktı. Daily Mirror'un haberine göre Premier League ekiplerinden Arsenal da tecrübeli stoper için devreye girdi.
Fenerbahçe Kjaer'in olası bir ayrılığını düşünerek "B planı"nı yaptı. Yönetim Barcelona'da forma giyen Fransız stoper Jeremy Mathieu'nün menajeriyle görüşme yaptı. Kjaer'in durumunu beklemeye geçen yöneticiler, Danimarkalı stoperin takımdan ayrılması durumunda Mathieu için girişimlerini hızlandıracak.
Kjaer'in yanı sıra yurt dışında oynamak isteyen Volkan Şen'in yerine de arayışlarını sürdüren yönetim, Ozan Tufan'ın bölgesine ise Monaco'dan Gil Dias'ı kiralamayı düşünüyor. 20 yaşındaki Portekizli oyuncu geçtiğimiz sezonu ülkesindeki takımlardan Rio Ave'de kiralık olarak geçirmişti.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam