Galatasaray'da bir sakatlık daha

Genç forvetin 1.5 ay sahalardan uzak kalacağı belirtilirken, Podolski'nin ise gelecek hafta salonda çalışmalara başlayacağı açıklandı.

Eurosport

Görsel kaynağı: Eurosport

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında 17 Eylül Cumartesi günü sahasında Çaykur Rizespor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.
Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, teknik direktör Jan Olde Riekerink yönetiminde ilk 15 dakikası basına açık gerçekleştirilen antrenmanda, futbolcular ısınma hareketlerinin ardından gruplar halinde pas çalışması yaptı.
Antrenmanın basına kapalı bölümünde ise taktik çalışmaların yapıldığı belirtildi.
Sarı-kırmızılı takımda tedavilerine devam edilen Serdar Aziz, Kolbeinn Sigthorsson, Lukas Podolski ile Koray Günter antrenmanda yer almadı.
Galatasaray, Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla tamamlayacak.
Podolski gelecek hafta saha çalışmalarına başlayacakGalatasaray'da tedavi süresi iyi geçen Lukas Podolski'nin gelecek hafta saha çalışmalarına başlayacağı açıklandı.
Sakatlık sonrası 3-4 haftalık tedavi süreci iyi geçen Alman futbolcuya, birkaç yıl önce ayak bileğinden yaşadığı problemden dolayı zaman zaman zorlandığı için gelecekte sorun yaşamaması adına tedbir amaçlı olarak dayanıklılığını arttırıcı çalışmalar yaptırıldığı bildirildi.
Gelecek hafta saha çalışmalarına başlayacak Podolski daha sonra takımla antrenmanlara katılacak.
Berk İsmail, 1,5 ay sahalardan uzak kalacakSarı-kırmızılı takımın genç forveti Berk İsmail Ünsal, Kayserispor ile oynanan A2 Ligi maçında geçirdiği sakatlık nedeniyle 1,5 ay sahalardan uzak kalacak.
Galatasaray A Takımı kadrosunda da yer alan genç oyuncunun, Kayserispor ile oynanan maçta sağ kol dirseği yerinden çıktı.
Tedavisine başlanan Berk İsmail Ünsal'ın sakatlığı nedeniyle 1,5 ay sahalardan uzak kalacağı bildirildi.
Riekerink kadroyu şekillendiriyorKayserispor beraberliğinin ardından Çaykur Rizespor mücadelesinde galibiyete odaklanan Galatasaray'da kadro büyük ölçüde şekillendi. Teknik direktör Jan Olde Riekerink, birkaç pozisyon dışında ilk 11'i belirlemiş durumda.
NTV Spor'un haberine göre, Hollandalı çalıştırıcı Çaykur Rizespor maçında Cavanda'yı ilk 11 için hazırlıyor. Sakatlığını atlatan ve antrenmanlarda hırslı görüntüsüyle dikkat çeken Belçikalı oyuncu, Çaykur Rizespor karşılaşması ile uzun bir aradan sonra resmi maça çıkmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz sezon Trabzonspor'da 25 maça çıkan Cavanda, 18 Nisan'dan beri resmi bir maçta oynamadı.
Tecrübeli çalıştırıcı, sakatlığını atlatan Semih Kaya'nın hırsından da oldukça memnun. Milli stoper, çalışmalardaki performansıyla ilk 11'i zorlayan isimlerden biri. Semih ile ilgili son karar maç günü verilecek. Stoper hattı için Hakan-Chedjou ikilisi bir adım önde görünürken, savunmanın solunda ise Carole'ün forma giymesine kesin gözüyle bakılıyor.
Orta sahada Tolga'nın performansını beğenen Riekerink, Kayserispor maçının son dakikalarında sakatlanan De Jong'u Çaykur Rizespor maçına kulübede başlatacak. Sarı-kırmızılılarda Tolga'nın orta sahadaki partneri Selçuk olacak. Kanatlarda Bruma ve Yasin ile başlamayı düşünen Riekerink, maçın gidişatına göre Josue ve Sinan hamlelerini düşünebilir.
Forvet arkasında oynayacak olan Sneijder'in hücumda oyunu organize etmesini isteyen Riekerink, Çaykur Rizespor maçının taktik antrenmanlarında bu konu üzerinde titizlikle durdu. Hollandalı yıldızın topla daha sık buluşmasını isteyen deneyimli çalıştırıcı, forvette Eren Derdiyok'a şans verecek.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam