Eurosport
Gökhan Gönül'den açıklama: "Eski takım arkadaşlarım..."
Tarafından
Yayınlandı 04/12/2016 - 08:54 GMT+3
Tecrübeli futbolcu, sezon başında yaşanan transfer sürecinde her şeyin konuşulduğunu, tekrar aynı konulara girmek istemediğini söyledi.
Eurosport
Görsel kaynağı: Eurosport
Sezon başında Fenerbahçe'den Beşiktaş'a transfer olduktan sonra ilk kez Kadıköy'de maça çıkan ve derbi boyunca sarı-lacivertli taraftarların tepkisine maruz kalan Gökhan Gönül, karşılaşma sonunda yaşananlar hakkında konuşmaktan kaçındı.
NTV Spor'a konuşan tecrübeli futbolcu, kendisine gösterilen tepkilere yorum yapmak istemediğini söylerken, eski takım arkadaşlarıyla da herhangi bir problem yaşamadığını vurguladı.
Fenerbahçe'den ayrılık sebeplerini sezon başında anlattığını kaydeden Gökhan, "Bir kez daha o döneme geri dönüp yaşadıklarımı anlatmama gerek yok. Ancak transfer sürecinde basında birçok farklı haber çıktı. İnsanların o haberlerin etkisinde kaldığını düşünüyorum." dedi.
Eski takım arkadaşlarıyla arasında bir sorun olmadığını da ileten savunma oyuncusu, "Benim yaptığım gibi onlarda sahada işlerini yaptılar." diye konuştu.
Gökhan Gönül, Beşiktaş formasıyla Fenerbahçe'ye karşı 90 dakika sahada kalmıştı.
Reklam
Reklam