Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Josue: "Şampiyonluğun en büyük favorisi Galatasaray"

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 08/11/2016 - 13:02 GMT+3

Galatasaraylı futbolcu, çok iyi bir potansiyele sahip olduklarını ve takımda herkesin şampiyonluğa odaklanmış olduğunu söyledi.

Portekizli futbolcu Josue Pesqueira resmen Galatasaray'da

Görsel kaynağı: AA

Galatasaray'ın sezon başında Porto'dan kiraladığı Josue, kendilerini şampiyonluğun favorisi olarak gördüğünü söyledi.
Galatasaray Dergisi'ne açıklamalarda bulunan Josue, "Çok iyi potansiyele sahibiz. Bu sene bambaşka bir Galatasaray var. Takım içinde güzel bir uyum söz konusu. Herkes hedefe varmak için odaklanmış durumda. Şampiyonluk için en büyük favoriyiz." ifadelerini kullandı.
Takıma katıldığında kadronun şekillenmiş olduğunu aktaran Portekizli oyuncu, "O yüzden rekabet ortamına hazırlıklıydım. Galatasaray kadrosu çok geniş ve kaliteli oyunculardan oluşuyor. Bu durumun benim için iyi olduğunu düşünüyorum; çünkü birçok şey öğrenebilirim burada. Bir baskı yaşamıyorum. Sadece çalışıp, görev bekliyorum." değerlendirmesinde bulundu.
Teknik direktör Jan Olde Riekerink'ten övgüyle bahseden Josue, "Riekerink çok iyi bir hoca. Oyuncularına arkadaş gibi yaklaşıyor. Oyuncularıyla iç içe ama iş zamanında ciddi bir disiplini var. Zaten kendisi de o farkı hissettiriyor. Portekizli hocalarda çok rastlanmayan bir özellik olduğunu söylemeliyim." şeklinde görüş belirtti.
Sarı-kırmızılı takımda yıldızını her geçen gün daha da parlatan Bruma'ya da değinen Josue "Bruma'yı daha önceden tanıyordum. Portekiz’de potansiyeli dikkat çeken bir oyuncuydu. Özellikle bu sezonla beraber kendisinden bekleneni vermeye başladı. Bence çok daha iyi yerlere gelecektir." açıklamasında bulundu.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam