Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Mert Günok, Bursaspor kampından ayrıldı

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 26/07/2017 - 13:13 GMT+3

Bursaspor yönetimiyle görüşerek alacakları karşılığında kontratını fesheden Mert Günok Galatasaray herhangi bir bonservis bedeli ödemeyecek.

Mert Günok

Görsel kaynağı: Resmi Siteden Alınmıştır

Galatasaray'ın kadrosuna katmaya hazırlandığı Mert Günok, Bursaspor'un Avusturya kampından ayrıldı. Başarılı kaleci için takım arkadaşları veda partisi düzenlerken, Mert de kendisine destek olan teknik ekip ve oyunculara teşekkür etti.
Sabah saatlerinde kamptan ayrılan Mert Günok, Bursaspor ile olan sözleşmesini de feshetti. Yıllık 1.2 milyon euro kazanan Mert Günok'un yeşil-beyazlı yönetimle yaptığı görüşme sonucunda bu kararın alındığı belirtildi. Yönetim, yıllık ücretinin fazla olduğunu düşündüğü Mert'i bedelsiz olarak serbest bıraktı. 28 yaşındaki file bekçisi, Bursaspor'da geçen sezondan kalan alacaklarını da tahsil etmedi.
Bu koşullarda Galatasaray, Mert Günok için herhangi bir bonservis bedeli ödemeyecek. Önümüzdeki günlerde bu transfer hakkında resmi açıklamanın yapılması ve Mert'in Galatasaray'ın ikinci etap kamp çalışmalarında yer alması bekleniyor.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam