Stoper arayışındaki Galatasaray'a kötü haber

Acerbi transferi için Sassuolo yönetimiyle görüşen sarı-kırmızılıların sunduğu teklif ile İtalyan kulübünün beklentisi arasında ciddi fark var.

Eurosport

Görsel kaynağı: Eurosport

Galatasaray, Sassuolo'nun stoperi Francesco Acerbi için İtalya'da transfer görüşmesi yaptı. Galatasaray, başarılı savunmacı için 8 milyon euro teklif ederken Sassuolo ise 15 milyon euro istedi. İtalyan kulübünün yetkilileri, geçen sezon 49 maça çıkan Acerbi'yi kolay kolay bırakmak istemiyor.
NTV Spor'un haberine göre, Acerbi'nin bonservis bedelini fazla bulan sarı-kırmızılılar stoper transferinde rotayı yeniden Maicon'a çevirdi. Sao Paulo'da forma giyen oyuncu için garanti 7 milyon euro ve 1 milyon euro da bonuslar olmak üzere 8 milyon euroluk teklifi kabul edilen Galatasaray, oyuncuyla da yıllık 2.6 milyon euro üzerinden 5 sezonluk anlaşma sağlamıştı.
Brezilyalı stoper için son görüşmelerin yapılmasından sonra resmi açıklamanın yapılması bekleniyor.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam