Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Trabzonspor'un hareketli transfer gecesi

Eurosport Türkiye

Güncellendi 17/06/2017 - 12:10 GMT+3

Bordo-mavililer dün gece saatlerinde yaptığı peş peşe açıklamalarla iki transferin yanı sıra bir oyuncusuyla da sözleşme uzattığını duyurdu.

Kamil Ahmet Çörekçi (Trabzonspor)

Görsel kaynağı: AA

50. kuruluş yıl dönümünde şampiyonluk hedefiyle güçlü bir kadro kurmaya hazırlanan Trabzonspor, transfer dönemine hızlı bir giriş yaptı. Bordo-mavililer dün gece saatlerinde peş peşe yaptığı açıklamalarla iki yeni oyuncuyu kadroya kattığını ve kadrodaki bir oyuncuyla yeni sözleşme imzalandığını duyurdu.
Trabzonspor ilk olarak, Celta Vigo takımında forma giyen Theo Bongonda'nın, satın alma opsiyonlu olarak kiralandığını duyurdu.
Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda yer alan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
"Profesyonel futbolcu Theo Bongonda'nın geçici transferi konusunda Celta Vigo Kulübü ile yapılan görüşmeler sonucunda anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre Celta Vigo Kulübüne geçici transfer bedeli olarak 400 bin euro ödenecektir. Ayrıca, şirketimiz 25 Mayıs 2018 tarihine kadar 3 milyon euro bedelle, futbolcunun kesin transferi için satın alma öncelik hakkına sahiptir."
Oyuncunun ise 900 bin euro garanti ücret alacağı belirtildi.
Esteban'dan yeni imza
Bordo-mavililer daha sonra, Kosta Rikalı kalecisi Estaban Alvarado'nun sözleşmesini 2 yıl uzattığını borsaya bildirdi.
Yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcumuz Esteban Alvarado ile şirketimiz arasındaki sözleşme yenilenmiş olup, süresi 2018-2019 futbol sezonu sonuna kadar uzatılmıştır. Sözleşmeye göre oyuncuya 2017-2018 futbol sezonu için 700 bin euro garanti ücret, 2018-2019 futbol sezonu için 700 bin euro garanti ücret ödenecektir." ifadeleri yer aldı.
Gecenin kapanışı Kamil Ahmet Çörekçi'den
Trabzonspor son olarak, geçen sezon Eskişehirspor'da forma giyen Kamil Ahmet Çörekçi ile 2 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu.
Bordo-mavili kulübün internet sitesinde yayımlanan açıklamada, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde kulüp yönetim kurulu üyesi Özer Bayraktar'ın hazır bulunduğu imza töreninde Kamil Ahmet Çörekçi ile 2018-2019 futbol sezonu sonuna kadar olmak üzere 2 yıllık sözleşme yapıldığı belirtildi.
Bordo-mavili kulüp, serbest statüde bulunan futbolcuya 2 yıllık toplam 3 milyon 780 bin lira garanti ücret ödeyecek.
Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yer alan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Kamil Ahmet Çörekçi ile 2018-2019 futbol sezonu sonuna kadar 2 yıllık anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre oyuncuya 2017-2018 futbol sezonu için 1 milyon 800 bin lira garanti ücret, 2018-2019 futbol sezonu için 1 milyon 980 bin lira garanti ücret ödenecektir." ifadesine yer verildi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam