Eurosport
Tudor hücum silahlarını değerlendiriyor
Tarafından
Yayınlandı 07/04/2017 - 13:13 GMT+3
Hücum hattında önemli alternatifleri bulunan Hırvat teknik adam, Başakşehir maçı öncesi ideal kadrosunu şekillendirmeye çalışıyor.
Igor Tudor
Görsel kaynağı: AA
Adanaspor'u farklı mağlup ederek moral bulan Galatasaray'da gözler kritik Başakşehir maçında. Pazartesi günü deplasmanda önemli bir karşılaşmaya çıkacak sarı-kırmızılılarda teknik direktör Igor Tudor özellikle hücumda bir çok alternatife sahip.
Sakatlığı nedeniyle Adanaspor mücadelesinde forma giyemeyen Bruma iyileşti ve takımla çalışmalara başladı. Portekizli oyuncu, antrenmanlardaki hırslı görüntüsüyle dikkat çekiyor. Tudor, fiziksel olarak hazır olursa Bruma'yı ilk 11'de oynatacak.
Adanaspor maçında yedek kalan Sneijder, Başakşehir maçında Tudor'dan forma bekleyen isimlerden biri. Hollandalı yıldız, sarı-kırmızılı ekibin Şampiyonlar Ligi iddiasını etkileyecek maçta sahada yer almak istiyor. Tudor, Sneijder'in antrenman performansını yakından takip ediyor.
Hücumdaki bir diğer önemli isim ise Lukas Podolski. Alman yıldız, taktik çalışmalarda as takımda yer alıyor ve Tudor'un güvendiği isimlerin başında geliyor.
Başakşehir maçında hücumdaki alternatiflerden biri de Eren Derdiyok. Zaman zaman sakatlıklardan dolayı formayı kaptıran Eren, Başakşehir karşılaşmasında oynayarak takıma katkı vermek amacında.
Hücumda 4 silahı olan Tudor, henüz son kararını vermedi. Hafta sonu yapılacak taktik çalışmalar, Hırvat teknik adam için belirleyici olacak.
Reklam
Reklam