Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Beşiktaş'ta Talisca harekatı

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 13/03/2018 - 13:46 GMT+3

Fikret Orman, son olarak Brezilya Milli Takımı'ndan davet alan 24 yaşındaki futbolcunun bonservisini almak için Benfica yönetimiyle temasa geçecek.

Talisca

Görsel kaynağı: AA

Beşiktaş, Anderson Talisca’nın bonservisini almak için somut adımlar atmaya hazırlanıyor.
Başkan Fikret Orman, bu sezon başarılı bir performans ortaya koyan ve bu sayede Brezilya Milli Takımı'na davet edilen Talisca'nın bonservisini almak adına Benfica ile pazarlıklara başlama kararı aldı.
Son iki sezondur siyah-beyazlı takımda kiralık olarak forma giyen Talisca’nın Beşiktaş ile sözleşmesi sezon sonunda tamamlanacak. Bonservisi Benfica'da olan ve Portekiz temsilcisiyle iki yıl daha kontratı bulunan Brezilyalı oyuncunun kiralık süreci boyunca satın alma opsiyonu ise Beşiktaş'ta bulunuyor.
Beşiktaş, iki sezon önce 25 milyon euro satın alma opsiyonuyla kiraladığı Talisca için 4 milyon euro kiralama bedeli ödedi. Bu ücretin opsiyona dahil edilmesinin ardından, siyah-beyazlılar sezon sonunda 21 milyon euro ödeyerek 24 yaşındaki futbolcunun bonservisini alma hakkına sahip.
Başkan Orman, Benfica ile yapacağı görüşmede, bu miktardan indirim talep edecek. Portekiz ekibinin bu teklifi kabul etmemesi halinde siyah-beyazlılar, 21 milyon euroyu taksitler halinde ödemeyi planlıyor. Kulüpler arasındaki pazarlığın sezon sonuna kadar sürmesi beklenirken, son sözü Talisca söylecek. Beşiktaş’ın Benfica ile anlaşması ve Brezilyalı oyuncunun da siyah-beyazlı takımda kalmak istemesi durumunda resmi imzalar atılacak.
Beşiktaş'ta forma giydiği 69 resmi maçta 33 gol atan Talisca, 10 da asist yaptı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam