Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Fenerbahçe'de Martin Skrtel belirsizliği

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 15/09/2017 - 21:06 GMT+3

Ağrıları süren Slovak futbolcunun Alanyaspor maçına yetişememesi durumunda Aykut Kocaman'ın stoper tercihini Roman Neustadter'den yana kullanması bekleniyor.

Gençlerberliği - Fenerbahçe (Martin Skrtel)

Görsel kaynağı: AA

Pazar günü deplasmanda oynanacak Alanyaspor maçının hazırlıkları sürdüren Fenerbahçe'de, Martin Skrtel'in ağrılarının sürmesi teknik ekibi düşündürüyor. Hafta arasında takımdan ayrı çalışmalarını sürdüren Slovak futbolcunun Alanya'da forma giymesi zor görünüyor.
Skrtel'in maça yetişmemesi halinde Roman Neustadter bir maç aradan sonra ilk 11'e dönecek. Yeni transfer Luis Neto'nun yeri ise garanti görünüyor.
Bu senaryonun gerçekleşmesi halinde Fenerbahçe, bu sezonki 4. farklı stoper ikilisiyle bir resmi maça çıkacak. Daha önce Skrtel-Neustadter, Skrtel-Mehmet Topal, Skrtel-Neto ikililerini kullanan teknik direktör Aykut Kocaman, zorunlu sebeplerden ötürü stoper ikilisini yine değiştirmek durumunda kalacak.
Sarı-lacivertlilerin Medipol Başakşehir ile oynadığı son maçta Skrtel-Neto ikilisi görev almış, ancak Fenerbahçe bu maçtan 3-2'lik mağlubiyetle ayrılmıştı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam