Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Fenerbahçe kara bulutları Malatya'da dağıttı

Eurosport Türkiye

Güncellendi 11/03/2018 - 18:04 GMT+3

Sarı-lacivertliler son dört iç saha maçında mağlubiyet yüzü görmeyen Evkur Yeni Malatyaspor'u devirerek ligde iki maç aradan sonra galip geldi.

Roman Neustadter'in (Fenerbahçe) gol sevinci

Görsel kaynağı: AA

Süper Lig'in 25. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Evkur Yeni Malatyaspor'u 2-0 mağlup ederek ligde iki maç sonra galibiyet sevinci yaşadı.
Malatya deplasmanında sarı-lacivertlilerin ilk golü 34. dakikada Roman Neustadter'den geldi. Köşe vuruşu organizasyonunda Mehmet Topal'ın kafa vuruşunda kaleci Ertaç'tan seken topu filelere gönderen Neustadter, ligde bu sezonki üçüncü golünü kaydetti.
İlk yarısı 1-0 konuk ekibin üstünlüğüyle tamamlanan karşılaşmanın ikinci yarısında iki takım da bulduğu net pozisyonlardan faydalanamazken, karşılaşmanın duraklama dakikasında sahneye çıkan Giulano, ligdeki 12. golünü Evkur Yeni Malatyaspor karşısında kaydederek Fenerbahçe'nin galibiyetini garanti altına alan isim oldu.
Bu sonuçla Fenerbahçe puanını 47'ye yükselterek zirve yarışına tutunurken, iç sahada dört maç sonra mağlup olan Evkur Yeni Malatyaspor ise 34 puanda kaldı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam