Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Galatasaray kalesinde endişe

Eurosport Türkiye

Güncellendi 06/02/2018 - 13:36 GMT+3

Muslera'nın cezalı duruma düşmesiyle Fatih Terim'in Antalyaspor karşısında kaleyi kime emanet edeceği merak konusu.

Fernando Muslera (sağda) ve Eray İşcan

Görsel kaynağı: AA

Galatasaray kalecisi Fernando Muslera'nın Demir Grup Sivasspor maçında gördüğü sarı kart ile cezalı duruma düşmesi, sarı-kırmızılılarda hesapları karıştırdı.
Önümüzdeki hafta pazartesi günü Antalyaspor ile TT Stadı'nda karşılaşacak sarı-kırmızılı ekipte Muslera'nın yokluğunda kaleyi kimin koruyacağı henüz netlik kazanmadı. Teknik direktör Fatih Terim, iki kalecisi Eray İşçan ve Cedric Carrasso arasında bir karar verecek.
Perşembe günü Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında Atiker Konyaspor ile TT Stadı'nda karşılaşacak Galatasaray'da Terim'in kaleci tercihinin, Antalyaspor mücadelesi için de belirleyici olacağı ifade edildi. Ancak Eray'ın kupadaki ilk maçta hayal kırıklığı yaratması, Carrasso'nun ise maç eksiğinin bulunması tecrübeli teknik adamı düşündürüyor.
Terim'in yardımcılarından Claudio Taffarel, Eray ve Carrasso ile yakından ilgilenerek maç öncesi iki file bekçisinin performansını arttırmayı amaçlıyor.
Galatasaray'da sakatlığı bulunan Jason Denayer ve Fernando da Antalyaspor karşısında forma giyemeyecek. Sofiane Feghouli ise kart sınırında bulunuyor. Cezayirli futbolcu, kart görmesi halinde 22.hafta deplasmanda oynanacak Kasımpaşa mücadelesinde forma giyemeyecek.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam