Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Volkan Demirel, Fenerbahçe'de kaldı

Eurosport Türkiye

Güncellendi 09/07/2018 - 12:08 GMT+3

Sarı-lacivertliler, aynı zamanda takım kaptanlığını üstlenen 36 yaşındaki kalecisinin sözleşmesini uzattı.

Volkan Demirel & Damien Comolli

Görsel kaynağı: Resmi Siteden Alınmıştır

Fenerbahçe, 16 yıldır takımın formasını giyen tecrübeli kalecisi Volkan Demirel'in sözleşmesini uzattığını duyurdu.
Sarı-lacivertli kulüpten yapılan resmi açıklamada, 36 yaşındaki file bekçisiyle yeni sözleşme imzalandığını duyururuken, sözleşmenin süresine dair bir bilgi paylaşılmadı.
Açıklamada görüşlerine yer verilen Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli, "Bu bir transfer değil, devam etmektir. Yeni hocamız Phillip Cocu geldiği zaman Volkan’ın durumunu biliyordu fakat Başkanımız, Yönetim Kurulumuz ve aynı zamanda hocamız Volkan’ın bu takımda kalması gerektiğini düşündük ve inandık. Öyle de olduğu için mutluyuz. Öncelikle onu tebrik ediyorum. Volkan ile yaptığımız ilk toplantıda sadece onun durumunu ve sözleşmesini değil, genel olarak Fenerbahçe’yi ve Fenerbahçe’nin genç kalecilerini konuştuk. Volkan’ın bu tutumu da benim çok hoşuma gitti çünkü o kendisini değil Fenerbahçe’yi düşünen biri” ifadelerini kullandı.
Volkan Demirel de, aynı zamanda kaptanlığını yaptığı takımında kalmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Burada devam etmemi sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Başta Başkanımıza, hocamıza, Damien’a... 1-2 haftadır çok görüştük, çok konuştuk. Bana çok yardımcı oldu. Zaten Fenerbahçeliyim. Bu saatten sonra burada yolun sonuna kadar devam edeceğim. Benim için burada olmak her şeyden önemlidir; mutluluk verici, gurur verici, onur verici… Her zaman dile getirdiğim gibi elimden geldiği kadar da bu formayı giymek istiyorum. İnşallah bu imkanları her defasında sağlarım ve bu kulübün bir parçası olurum” dedi.
Geçtiğimiz sezon 25 lig maçına çıkan Volkan Demirel, kalesinde toplam 23 gol görmüş, 9 karşılaşmada ise kalesini gole kapamıştı.
UEFA'dan Volkan Demirel'e özel paylaşım
UEFA Şampiyonlar Ligi organizasyonu, tecrübeli kaleci Volkan Demirel'in Fenerbahçe ile yeni mukavele imzalamasını sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu.
UEFA'nın Şampiyonlar Ligi ile ilgili resmi paylaşımlarının yer aldığı "@ChampionsLeague" hesabından yapılan bildirimde, Fenerbahçe Futbol Takımı Kaptanı Volkan Demirel'in, 16 yıldır formasını giydiği takımıyla yeni bir sözleşme imzaladığı aktarıldı.
Açıklamada ayrıca, Volkan Demirel'in Fenerbahçe formasıyla 5 lig, 3 Süper Kupa ve 2 Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşadığı ifade edildi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam