Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Espanyol Barcelona'dan rövanşı aldı

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 26/10/2016 - 11:22 GMT+3

Katalonya Süper Kupası'nda rakibini tek golle mağlup eden Espanyol, iki sene önce mağlup olduğu Barcelona'dan rövanşı alarak kupa sayısını eşitledi.

Barcelona-Espanyol

Görsel kaynağı: EFE

Katalonya Süper Kupası'nın bu seneki sahibi, Barcelona'yı 1-0 yenen Espanyol oldu.
Tarragona kentindeki Nou Estadi stadında oynanan maçta Espanyol'a kupayı getiren golü 10. dakikada Felipe Caicedo attı. Maça her iki takım da çoğunluğu alt yapıdaki futbolcularından oluşan ilk 11'lerle başladı. Maç boyunca topa daha fazla sahip taraf olan Barcelona, özellikle ikinci yarı art arda geliştirdiği ataklarla rakibine karşı sahada üstünlük kursa da aradığı beraberlik golünü bulamadı.
Sakatlığı sona eren Arda Turan, Barcelona'da ilk 11'de sahaya çıkarken, karşılaşma genelinde etkili bir oyun ortaya koyan milli futbolcu 72. dakikada yerini Alfaro'ya bıraktı.
Barcelona Teknik Direktörü Luis Enrique, ilk 11'de sürekli yer bulan Messi, Neymar, Luis Suarez, Sergi Roberto, Sergio Busquets, Samuel Umtiti, Javier Mascherano ve kaleci Ter Stegen gibi futbolcularını bu maçta dinlendirmeyi tercih etti.
Katalonya'daki iki kulübü karşı karşıya getiren ve "Katalonya Süper Kupası" adı verilen maç ilk kez 2014 yılında oynanmış ve Barcelona'nın galibiyeti ile sonuçlanmıştı. Bu yıl ikinci kez organize edilen kupayı kazanan Espanyol, rövanşı almış oldu.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam