Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Dudar komadan çıktı.

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 14/09/2010 - 13:45 GMT+3

Basel maçında arkadaşıyla çarpıştıktan sonra komaya giren Young Boys'un Arjantinli oyuncusunun durumunun iyiye gittiği açıklandı. Oyuncu sakatlandıktan sonra maçın devam ettirilmesi İsviçre'de tartışmalara yol açmıştı.

FOOTBALL Young Boys defender Emiliano Dudar after suffering a serious head injury during the 2-2 Swiss league draw with FC Basel. The Argentine was put in a coma, from which he has been woken.

Görsel kaynağı: Reuters

Şampiyonlar Ligi ön elemesinde Fenerbahçe'yi eleyen İsviçre ekibi Young Boys'un FC Basel'le oynadığı lig maçında takım arkadaşı François Affolter'le çarpışarak yere yığılan Arjantinli defans oyuncusu Emiliano Dudar, dün girdiği komadan çıktı. Young Boys takım doktoru Cuno Wetzel, oyuncunun iyileşme yolunda olduğunu söylerken Dudar'ın tam olarak ne zaman sağlığına kavuşacağını ise bilemediklerini belirtti.
Dudar'ın sakatlığının ardından rakip FC Basel'li oyuncular da üzüntülerini belirtirken, takımın teknik direktörü Thorsten Fink, "Bugün aldığımız sonuç hiç önemli değil. Önemli olan Dudar'ın sağlığına kavuşması" açıklamasını yapmıştı.
1981 doğumlu savunma oyuncusu Emiliano Dudar, Arjantin'de Velez Sarsfield alt yapısında yetiştikten sonra Meksika'da Tigre, Brezilya'da Vasco da Gama gibi kulüplerde kısa süreli oynamıştı. İsviçre'de ilk olarak 2008'de Chiasso Kulübü'nde futbol oynayan Dudar, daha sonra Bellinzona formasını giydi, geçtiğimiz yıl ise Young Boys'a transfer oldu.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam