Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

"Adnan Polat özür dilesin"

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 13/05/2011 - 14:47 GMT+3

Galatasaray Başkanı Adnan Polat’ın “İbrasızlık planlı bir hareketti. Beni ihtilalle devirdiler” ifadeleriyle ağır eleştirilerde bulunduğu camianın önde gelen isimlerden biri olan Hayri Kozak, “Adnan Polat’ın ‘darbe yapıldı’ sözü, haddini aşan bir söz. Özür dilemek zorundadır” dedi.

hayri kozak, galatasaray, 2011

Görsel kaynağı: Resmi Siteden Alınmıştır

Başkanlığı devretmeye hazırlanan Adnan Polat’ın veda konuşmasında “İbrasızlık planlıydı. İnan Kıraç, Faruk Süren, İrfanAktar ve Hayri Kozak bu organizas onun içinde.Türker Arslan da etkilendi. Onları ruhum affetmez. Bunu darbe olarak nitelendiriyorum” sözleriyle eleştirdiği isimlerden Hayri Kozak NTV Spor’a yaptığı açıklamada, “Adnan Polat’ın ‘darbe yapıldı’ sözü, haddini aşan bir söz. Özür dilemek zorundadır” dedi.
Kozak, konuyla ilgili şu açıklamada bulundu:
“Adnan Polat’ın ‘darbe yapıldı’ sözü, haddini aşan bir söz. Özür dilemek zorundadır sayın Adnan Polat. 15 Ocak olaylarını unutmayalım. Adnan Polat’a göre bu bir darbeydi. Bana göre Adnan Polat bir seçim kararı alacaktı. Yönetimini yenilemeliydi. 350 milyon TL’lik bütçelere hükmediliyor. Bu çocuk oyuncağı değil. 15 Ocak tarihine kadar Galatasaray’da bazı arızi durumlar dışında 27 Mart’ta yaşananlar gibi huzursuzluk yaşanmamıştı. Adnan Polat en az eleştirilen Galatasaray Başkanı ama farkında değil. 15 Ocak’ta Galatasaray camiası tümüyle hakaretlere uğradı. Stat açılışı, fevkalade yanlış şekilde organize edildi. Onun kurbanı da Başbakan oldu. Seçime katılımın da yüksek olacağını sanmıyorum. İnsanlar küskün ve bıkkın.“
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam