Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Anca beraber...

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 15/04/2011 - 10:57 GMT+3

Fenerbahçe, kiralık oynayan Nijeryalı Yobo’nun menajerlerini İstanbul’a çağırdı. Kanarya, Emenike’nin işini bitirdi! Kocaman’dan futbolcularına mesaj: Anca beraber kanca beraber! Gaziantepspor nasıl devrilir? Hedefte Hiddink’in gözdesi Serdar Kesimal var. Basında öne çıkan Fenerbahçe haberleri…

fenerbahçe, fanatik

Görsel kaynağı: Eurosport

HÜRRİYET
“Bu kalemi Aziz Başkan’a götür” Başbakan’ın Fenerbahçe sevgisine önceki gün dünya medyası da tanık oldu. Erdoğan, Avrupa Konseyi’nde gördüğü sarı lacivert kalemi, Fenerbahçe-Gaziantepspor maçını izleyecek olan Egemen Bağış’a uzatıp, “Bu kalemi Aziz Başkan’a ver” dedi.
“Kupa yoksa imza da yok” Fenerbahçe’de halen sözleşmesi yenilenmeyen Aykut Kocaman’ın geleceğiyle ilgili soru işaretleri oluşuyor.
“Yobo için ilk adım haftaya” O, Fener’den, Fener de ondan memnun… Kulüp, kiralık oynayan Nijeryalı’nın menajerlerini önümüzdeki hafta İstanbul’a çağırdı. Görüşmeler kolay olmayacak.
HABERTÜRK/HT SPOR
“Kara elmasa Fener ışığı” Kanarya, Karabükspor’un golcüsü Emanuel Emenike’yi renklerine bağlıyor. Türkiye'ye ilk geldiğinde yüzüne bakılmıyordu, Bank Asya'da değeri anlaşıldı. Karabük'ün Süper Lig'e çıkmasında payı büyüktü. Herkesin dikkatini çekti. Kulübü bonservisine 10 milyon avro değer biçti. İddialara göre Fenerbahçe'nin patronu Aziz Yıldırım, 'Kara Elmas Emenike' için Karabük Başkanı Ferudun Tankut ile görüştü. Sıkı pazarlıklar sonunda 7 milyon avro'ya el sıkışıldı. İş imzaya kaldı.
FANATİK
“Para işi mi yürek işi mi?” İki takım da Süper Lig’de şampiyonluk kovalıyor, iki takım da alkışı sonuna kadar hak ediyor. Ancak ortada şöyle bir gerçek var; Fenerbahçe’de 11’e giremeyen bir defans oyuncusuyla, Trabzonspor’un yıldız golcüsü aynı parayı kazanıyor.
“Anca beraber…” Aykut Kocaman’dan, Avrupalılar’ın göz hapsindeki Volkan, Gökhan, Mehmet ve Semih’e açık mesaj: “Önümüzdeki sezon için hepinize çok cazip teklifler gelebilir. Ancak hiçbirinizin takımdan ayrılmasını istemiyorum. Gelecek sezon çok daha büyük hedeflerimiz olacak. Bu hedeflere yürürken sizlere ihtiyacım var.”
“Gaziantepsor nasıl devrilir?” Yıllarca sarı-lacivertli forma için ter döken Semih Yuvakuran, Cem Pamiroğlu ve Müjdat Yetkiner, Gaziantep’in kapanması durumunda yükün kanatlara bineceğini vurgularken; kaptan Alex, Niang, Emre, Semih ile gerekirse Dia ve Stoch’a çok iş düşebileceğini söyledi.
VATAN
“Gülüm hikaye Kesimal şahane” Gelecek sezon için mutlaka bir stoper almak isteyen Kocaman, Hiddink’in vazgeçilmezi Serdar Kesimal’ı istiyor. Önce Ersan Gülüm’ü düşünen Fenerbahçe, doktorların "Çapraz kopması sonucu güç kaybı yaşar” demesi üzerine Kesimal’la temas kurdu. Kayserili yöneticiler de “Sezon sonu konuşuruz” diyerek yeşil ışığı yaktı.

AKŞAM

“Mutasyona uğramış” Emre Belözoğlu’nun sık sık sakatlanmasının 16 yıllık sırrı ortaya çıktı. Yıldız futbolcuya alt yapıdan Galatasaray A takımına erken çıkması için yaşının kaldıramayacağı kadar halter yüklemesi yapıldı. Aşırı yükleme yüzünden de bacak kas-iskelet sistemi bozuldu. Emre’nin normalden kısa olan bacak kasarlı futbolcudan çok haltercileri andırıyor.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam