Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Antalya’da hedef 3 puan

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 02/02/2011 - 15:22 GMT+2

Spor Toto Süper Lig’in 20.haftasında deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak Medical Park Antalyaspor’da tüm hesaplar puan üzerine yapılıyor.

Mehmet Özdilek Medical Park Antalyaspor

Görsel kaynağı: AA

Medical Park Antalyaspor, Trabzonspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Teknik Direktör Mehmet Özdilek, Trabzonspor'dan puan almayı hedeflediklerini söyledi.
Trabzonspor maçına da diğer takımlarla yaptıkları maçlar gibi baktıklarını belirten Özdilek, ''Spor Toto Süper Lig'de ikinci yarıda 3'üncü haftada iki büyük takımla oynamış olacağız. Birinci hafta Fenerbahçe, üçüncü hafta Trabzonspor. Bu kolay bir süreç değil. İyi futbol oynamaya çalışıyoruz. Hafta sonunda Trabzonspor karşısında da bu düşünceden ödün vermeyeceğiz” dedi.
Evinde iyi oynayan Trabzonspor'un her ne kadar son maçını kaybetse de lig lideri olduğunu hatırlatan Özdilek, ''Biz de iyi oynuyoruz. Dolayısıyla futbol adına keyifli bir gece olacak. Amacımız Trabzon'dan puan veya puanlarla dönmek. Bunu yapabilecek gücümüz ve moralimiz var” diye konuştu.
Trabzonspor’un güçlü yanlarını bildiklerinin ve bunlara karşı önlemler alacaklarının altını çizen genç teknik adam, “Trabzonspor'un da püf noktaları var. Onlardan yararlanmaya çalışacağız. Dolayısıyla o günkü maça başladığımız andaki şartlar neticeyi etkileyecek. Amacımız orada takım olgusunu devam ettirip iyi bir netice ile Antalya'ya dönmek olacak'' dedi.
Özdilek, Uğur İnceman'ın kart cezalısı olduğu için Trabzonspor karşısında takımdaki yerini alamayacağını, Necati Ateş'in ise hasta olduğu için 3 gündür antrenmana çıkmadığını ve şu anki görüntüsünün iyi olmadığını da sözlerine ekledi. 
Taraftar da takımla birlikte uçabilecek
Bu arada Medical Park Antalyaspor, hafta sonu oynanacak maç için Trabzon'a özel uçak kaldıracak. Özel uçak Antalya'dan 5 Şubat Cumartesi günü saat 14.30'da Trabzon'a gidecek, 6 Şubat Pazar günü oynanacak karşılaşmanın ardından saat 19.00'da Antalya'ya dönecek.  SKY Havayolları ile gerçekleştirilecek ve 600 TL olarak belirlenen organizasyona gidiş-dönüş uçak bileti, konaklama, şehir içi transferler ve maç bileti dahil olacak. Futbolcular da taraftarlarla aynı uçakla Trabzon'a gidecek.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam