Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Arda'ya yeni talip

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 02/08/2011 - 09:20 GMT+3

Galatasaray Kaptanı Arda Turan'a Fransa'dan ciddi bir teklif geldi. Sarı-kırmızılılar ise genç yıldızın kontratını uzatmak istiyor.

arda turan, galatasaray, 2011

Görsel kaynağı: Reuters

Sabah Gazetesi’nin haberine göre Arda Turan için, Galatasaray Kulübü yeni teklifte bulundu. Ancak sarı-kırmızılıların önündeki engel bu sefer Fransa’dan. Sın iki sezonda Marsilya ve Lille'e kaptıran Olympique Lyon'un genç yıldız için 12 milyon avroyu gözden çıkardığı öğrenildi. Lyon'un başkanı Jean Michel Aulas'ın, sahip değiştirdikten sonra transferde yıldızları kadrosuna katan Paris Saint Germain'e rakip olabilecek bir kadro için takımına Arda'yı da katmak istediği ve pazarlık için İstanbul'a geleceği öne sürüldü.

Atletico Madrid vazgeçmiyor
Agüero ve De Gea'nın satışlarıyla 68 milyon avroyu kasasına koyan İspanyol kulübünün, sarı-kırmızılılara 15 milyon avro teklif etemeye hazırlandığı belirtildi. Galatasaray yönetimi ise 2013 yılında sözleşmesi bitecek olan Arda'nın kontratını ücretini yükselterek uzatmak istiyor. Arda bu teklife yanaşmazsa, Aysal yönetimi gelen teklifleri değerlendirecek. 

Muhtemel senaryolar
Geçen sezonun sonunda kesin olarak Avrupa'da kariyerine devam etmek isteyen ancak Fatih Terim'in gelişiyle birlikte bu kararını erteleyen Arda Turan için Galatasaray yönetimi kapıyı bir şartla açık tutuyor ve kaptanına iki alternatif sunuyor. Arda, kendisine önerilen 3 yıllık yeni kontratı kabul edecek ve sözleşmesi, birçok dünya yıldızı gibi 2016 yılına kadar uzatılacak. İkinci ihtimal ise Arda Turan ile Galatasaray'ın yollarının Eylül başında bitecek olan bu transfer döneminde ayrılması...
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam