Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Aslan başkanını seçiyor

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 14/05/2011 - 08:35 GMT+3

İlk kez bir yönetimin ve başkanının ibra olmadığı Galatasaray bugün yeni başkanını seçiyor. Ünal Aysal, Mehmet Helvacı ve Turgay Kıran ne vaatlerde bulunmuştu? Oy kullanma işlemi 10.00’da başlayıp 15.00’da sona erecek. 24 sandıkta oy kullanılacak. Basında öne çıkan Galatasaray haberleri…

mehmet helvacı, ünal aysal, turgay kıran, galatasaray, milliyet

Görsel kaynağı: Eurosport

HÜRRİYET
“Aslan sandık başında” Galatasaray 34. Başkanını bugün seçecek. Yeni başkan 3 yıl görev yapacak. Sarı-kırmızılı camianın önemli isimlerinden desteğini alan Ünal Aysal seçimin favorisi. Mehmet Helvacı, Adnan Polat’a başkaldırının avantajını da dezavantajını da yaşayabilir. Turgay Kıran ise centilmen tavırlarıyla kongre öncesi sempati kazandı.
SABAH
“Aslan liderini seçiyor” Galatasaray’da 47 günlük kaos bugün sona eriyor. 10.00’da başlayacak olan, 13 saat sürmesi beklenen kongrede 6 bin 988 üye oy kullanma hakkına sahip. Mehmet Helvacı, Ünal Aysal ve Turgay Kıran, başkan olmak için mücadele verecekler. Fatih Terim’i işaret eden Aysal, bugün başkan seçilirse pazartesi yeni teknik direktörü açıklayacak. Alman teknik direktör Otto Rehhagel ile el sıkışan Helvacı, yardımcısını arıyor.
“Eski Açık ‘Kıran’ dedi” Eski Açık Sarı Desene girişimi ile hazırlanan Beyaz Liste, Kıran’ı başkanlığa, Aysal’ı kurmaylarını da yönetime işaret ediyor.
“Çelebi’den yol haritası” Adan Polat yönetiminde önemli projelere imza atan Işın Çelebi, Aslantepe’den Riva’ya, Florya’dan bankalara kadar birçok konuda yapılması gerekenleri anlattı.
HABERTÜRK/HT SPOR
“Haydi hayırlısı” Ve Galatasaray’da seçim günü geldi çattı… Bugünkü kongreye Ünal Aysal favori giriyor. Turgay Kıran’ın toplayacağı oylar merak ediyor. Mehmet Helvacı ise sürpriz peşinde. San-Kırmızılı kulüpte olağanüstü genel kurul bugün yapılacak, 3 aday kulübün 34. başkanı olmak için yarışacak. Galatasaray Lisesi'ndeki seçimde 11 bin üyeden aidatlarını yatıran 6 bin 988'i oy kullanabilecek. Oy verme işlemleri saat 10.00 ile 15.00 arasında yapılacak. Kulislerde Ünal Aysal önde gözüküyor. Mehmet Helvacı'ya kızgın olan Adnan Polat taraftarları ise Turgay Kıran'ı destekliyor.
“Gattuso sevdası” Galatasaray’da bugünkü seçime favori giren Ünal Aysal ve ekibinin transfer listesinin başında Gennaro Gattuso yer alıyor. Temasa geçilen Milan’ın ‘pitbull’ lakaplı 33 yaşındaki yıldız oyuncusuna iki yıllık teklifte bulunulacak.
“Helvacı’nın yıldızları: Van Bommel ve Klose” Bayern Münih'ten ayrılan Louis van Gaal ile el sıkıştığı öğrenilen Mehmet Helvacı daha önce 4'ü yabancı, 6'sı Türk olmak üzere 10 oyuncuyla prensipte anlaştıklarını açıklamıştı. Helvacı'nın transfer listesinde Bayern Münih'te forma giyen 1.97'lik stoper Van Buyten ile golcü Klose yer alıyor. Helvacı, Milan'ın orta sahadaki Hollandalı yıldızı Van Bommel'in yanı sıra gurbetçi Halil Altıntop'u da düşünüyor.
“Kıran'ın yıldızları: Lorientli Gameiro ve Kitambala” Adnan Polat'ın destek verdiği başkan adayı Turgay Kıran, teknik direktör olarak İstanbul Belediyeli Abdullah Avcı'yı düşünüyor. Kıran, Standard Liege'in kalecisi Sinan Bolat, Sochaux'dan Serdar Gürler, Lorient'in golcüsü Gameiro ve Kitambala ile Rennes'de forma giyen Theophile'yi de transfer listesinde tutuyor.
FANATİK
“Tarihi kongre” Mali kongre, ibra, dava, mahkeme derken tarihinin en çalkantılı dönemini geçiren Galatasaray'daki kaos, bugün yapılacak olağanüstü genel kurulla sona eriyor. Ünal Aysal, Mehmet Helvan ve Turgay Kıran'ın 34. başkan olmak için ter dökeceği seçimde San-Kırmızılı kulübü 3 yıl boyunca idare edecek 'yeni patron' seçiliyor. Başkan adayları neler demişti?
Ünal Aysal: Devlerle yarışacağız. Söz veriyorum, hiçbir zaman başınızı öne eğdirmeyecek bir Galatasaray yaratacağım. Eskisi gibi yenilmez armada olup, Avrupa’nın devleriyle yarışacağız.
Mehmet Helvacı: Galatasaray için Ünal Aysal, Adnan Polat’tan daha tehlikeli biri. Ayrıca söylendiği kadar da zengin değil, kazandığı ihale için para arıyor.
Turgay Kıran: Kulübün para sorunu yok. Borç sorunu var. Bunu bitireceğiz. Artık yönetimde yeni yüzler olacak. Tek adam yönetimi devri bitecek. Ortak akıl olacak.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam