Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Aykut sonunda öğrendi!

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 27/05/2011 - 11:40 GMT+3

Ezeli rakiplerinin Selçuk İnan hamlesine Emenike ile yanıt veren Fenerbahçe, Sezer Öztürk’e de imza attırmak üzere. Aziz Yıldırım, Aykut Kocaman’ın Alex konusundaki hatalarını kabul ettiğini söyledi. Çarpıcı iddia: Selçuk İnan’ı devre arasında almadık! Basında öne çıkan Fenerbahçe haberleri…

aziz yıldırım, habertürk

Görsel kaynağı: Eurosport

HÜRRİYET
“Terim hem avantaj hem dezavantaj” Aziz Yıldırım Galatasaray’ın yeni hocasını bu sözlerle değerlendirdi. Sinan Engin’in konuğu olan Fenerbahçe Başkanı, “Kimya uyarsa, Galatasaray iyi olabilir. Biz avantajlıyız, oturmuş bir takımımız var. Çalışırsak bu fark ortaya çıkar” diye konuştu.
SABAH
“Yıldızları ezdi geçti” Emenike’nin maliyeti tartışma yarattı. Karabük’ün 300 bin avro’ya alıp 9 milyona sattığı oyuncu, Avrupa’daki birçok yıldızı solladı. Bunlardan biri de Mevlüt Erdinç.
HABERTÜRK/HT SPOR
Aziz Yıldırım “Galatasaray ve Beşiktaş aşağı düşerse biz de düşeriz” dedi. Şampiyon Fenerbahçe'nin patronu "Rakiplerimizin yüksekte olması bizi de yukarı çeker. 30 puanlık fark futbol ailesinin tüm kesimlerine zarar verir. Galatasaray Kulübü Avrupa'daki başarıyı değerlendiremedi ama biz geldiğimiz noktada Avrupa'ya hazırız. Belli bir mesafe aldık ve bu atlamayı yapacağız" ifadesini kullandı.
“Hatalarından ders aldı” Aziz Yıldırım, Aykut Kocaman ile ilgili olarak bu sözleri sarf ederken, “Bir insan vardır dümdüz gider hatasını kabul etmez. Aykut hoca, Alex konusu da dahil hatalarını söylediğimizde bunu kabul etti ve döndü” dedi.
“Ya düzelecekler ya gidecekler” Kimsenin şahsıyla ilgili bir şey yazamayacağını belirten Başkan Aziz Yıldırım, “3-5 tane yorumcu var. Ya düzelecekler ya gidecekler. Bundan sonra onlara çok daha sert olacağım” diye konuştu.
“Arda’nın tepkisi güzeldi” Emre Belözoğlu, “ArdaTuran’ın milli maçtaki ‘Bunu da yazın’ hareketine ne diyorsun?” sorusuna bu yanıtı verdi ve basın tribününe yaptığı kendi hareketiyle kıyasladı: Benimki güzel değildi. O kol hareketi şimdi çocukça geliyor. Bugünkü aklım olsa yapmazdım. Hatalarım çok fazla. Arda’ya da ‘Benim dediklerimi yap ama yaptıklarımı yapma’ diyorum.
“Paket program Alex” Emre, “Alex’e göre sistem kurarsanız, başarı gelir. Şampiyonlar Ligi’nde öyle başarılı oldu Fenerbahçe. Adam paket program gibi. Şu kadar asist, şu kadar gol garanti.”
“Arkadaşını da getireceğim” Asbaşkan Şekip Mosturoğlu görüşmeleri sürdürürken odaya giren başkan Aziz Yıldırım, Emenike’nin iki yanağını da okşayarak, “Senden çok umutluyum. Merak etme, arkadaşın Yobo’yu da alacağım” dedi.
FANATİK
“Sıradakiler” Transfer piyasası alev alev. Galatasaray’ın Selçuk hamlesine Emenike ile yanıt veren Fenerbahçe, ezeli rakibinin listesindeik Sezer Öztürk’e imza attırmak üzere. Rövanş hazırlığındaki sarı-lacivertliler, Yiğit Gökoğlan için de dev adımlar attı.
“Selçuk İnan’ı devre arasında almadık” Aziz Yıldırım’dan, Galatasaray’a giden yıldız oyuncuyla ilgili çarpıcı sözler: ‘Devre arasında sözleşme yapalım’ dediler, Trabzon’la yarıştığımız içim ‘olmaz’ dedim.
“Ben köyden gelmedim” ‘İstanbul, gece hayatı yüzünden futbolcular için zor bir şehirdir’ şeklindeki görüşe Emenike’den yanıt geldi: Buraya Güney Afrika’nın en popüler kendinden geldim, köyden değil.
MİLLİYET
“Rotayı çizdi” Başkan Aziz Yıldırım, artık Şampiyonlar Ligi’nde yukarılara çıkmak zorunda olduklarını belirtti, “Bu yönde bir takım oluşturmak için yola çıkıyoruz. Kadroda bir banko oynayacak oyuncu olmalı, bir de geleceğe dönük alternatif oyuncu” diye konuştu.
“Sezer’de son tur!” Fenerbahçe yönetimi, Eskişehirsporlu Sezer Öztürk için 3.5 milyon liranın yanı sıra Bilica, Gökhan Ünal ve Uğur Boral’ı önerdi. Transfer bitme noktasına geldi.
AKŞAM
“2 puanı ben kaybettirdim” 1-1 berabere sonuçlanan Bursaspor maçında zoru atan, kolayları kaçıran Semih Şentürk, takım otobüsünde pozisyonları tekrar seyredince çıldırdı.
“ABD Başkonsolosluğu’nda Fener bayrağı” İstanbul İstinye’de bulunan ABD İstanbul Başkonsolosluğu’na, ligi şampiyon olarak tamamlayan Fenerbahçe bayrağı asıldı. Konsolosluk çalışanları, son birkaç yıldır şampiyon olan İstanbul takımlarının bayraklarını konsolosluk binasına asma geleneğini başlattıklarını belirtti.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam