Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Aziz Yıldırım Samandıra'da

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 13/05/2011 - 22:32 GMT+3

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de 15 Mayıs Pazar günü Ankaragücü ile yapacağı maçın hazırlıklarını akşam antrenmanıyla sürdürdü.

aziz yıldırım ziyaret antrenman

Görsel kaynağı: Resmi Siteden Alınmıştır

Teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, sarı-lacivertlilerin pas organizasyonları ve çift kale maç yaptılar. Sakatlıkları nedeniyle dün ve önceki günkü çalışmalarda takımdan ayrı kalan futbolcular, tedavilerinin ardından takıma katılırken, sarı-lacivertli ekipte Özer'in dışında eksik bulunmuyor.
Özer'in, kendisine uygulanan özel program dahilinde bireysel oyuncu antrenörü Dolu Arslan yönetiminde takımdan ayrı çalıştığı belirtildi.
Amcasının vefatı nedeniyle İzmir'e gittiği için antrenmanda yer almayan Semih Şentürk'ün yanı sıra Fenerbahçe A2 Futbol Takımı'nda görev alan genç oyuncular Hasan, Okan ve Berk de çalışmaya katılmadı.
Şampiyonluk yarışında pazar günü Ankaragücü ile önemli bir maça çıkacak sarı-lacivertli ekibi akşam antrenmanında Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve bazı yöneticiler de yalnız bırakmadı. Yıldırım ile yöneticiler Murat Özaydınlı ve Nihat Özbağı'nın, antrenmanın bir bölümünü takip ettikleri kaydedildi.
Fenerbahçe, Ankaragücü maçının hazırlıklarını yarın akşam basına kapalı yapacağı antrenmanla tamamlayarak kampa girecek.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam