Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Basın özetleri: Fenerbahçe

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 06/03/2011 - 10:42 GMT+2

Bir ihtimal daha var, o da Daniel Güiza mı dersin? Niang’ın ağrıları ve Semih’in son durumu yaklaşık bir yıldır kesik krampon kullanan İspanyol forveti akıllara getirdi. Gökhan Gönül’ün sağlam yeri kalmadı! Basında öne çıkan Fenerbahçe haberleri...

daniel güiza

Görsel kaynağı: Resmi Siteden Alınmıştır

SABAH
“Kocaman’ın içi karardı” Sakatlıklar nedeniyle bunalan Aykut Kocaman, G.Birliği için iki farklı plan hazırladı. San-lacivertli teknik adam, Cristian'ı yine yedek tutacak. Savunma aksarsa, Dia'nın yerine Brezilyalı girecek Fenerbahçe'de üst üste stratejik isimlerin sakatlanması teknik direktör Aykut Kocaman'ın kabuslar görmesine neden oluyor. Kasımpaşa maçının son anlarında Selçuk Şahin'i kaybeden Kocaman, Gökhan Gönül'ün sol kasığından sakatlanmasıyla ikinci yıkımı yaşadı. Ağrıları bir türlü dinmeyen iki santrfor Niang ve Semih'in durumu da sıkıntılara tuz biber ekti.
“Bir ihtimal daha var Daniel Güiza”
Yaklaşık bir yıldır topuğu kesik kramponlarla maça ve antrenmana çıkan Daniel Güiza, bu hafta içinde normal kramponlarla çalışmalara katıldı. İspanyol futbolcu, özellikle Aykut Kocaman'ın "Antrenman performansı artarsa şans verebilirim" açıklamasının ardından çalışmaların en hırslı ismi durumunda. Hem Mamadou Niang'ın ağrılarının sıkıntı yaratması, hem de Semih Şentürk'ün Gençlerbirliği maçında forma giyemeyecek olması nedeniyle Kocaman'ın Güiza'yı Gençlerbirliği maçı için Ankara'ya götürmeyi planladığı gelen haberler arasında.
HABERTÜRK/HT SPOR
“Sağlam yeri kalmadı” Gökhan Gönül, Alex gibi takımın vazgeçilmezi olmanın bedelini ağır ödüyor. Yıldız futbolcu alternatifi olmadığı için sakat sakat oynuyor bunun sonucunda da yeni sorunlar ortaya çıkıyor.
Sağ ayak bileği: Zico döneminde Şampiyonlar Ligi'nde ve ligde yoluna devam ederken Gökhan sağ ayak bileğinden sakatlandı. Ancak takımın önemli maçları olması sebebiyle iğnelerle mücadele etti.
Sakatlığı daha da ciddi boyutlara ulaştı ve devamında tarihi başarının elde edildiği EURO 2008'deki milli takım kadrosunda sakatlığı sebebiyle yer alamadı.
“Sol omuz ameliyatı” Geçen sezon Kayseri maçında girdiği ikili mücadele sonunda omuzundan sakatlandı. Sol omuz kapsülünde yırtık, labrumunda kopma ve omuz kemiğinde çatlak oluştu. Ligin sonuna kadar 9 hafta boyunca bu şekilde forma giydi. Sezon sonu bıçak altına yattı.
“Karın kasında yırtık” Beşiktaş maçından bir gün önce karın kasının sağ tarafında kısmi yırtık tespit edildi. Derbide iğneyle mücadele etti.
“Kasıkta yırtık” Son olarak sol kasığında yırtık tespit edildi. İkinci derecedeki yırtığın kapanması için en az iki hafta süreye ihtiyaç var.
FANATİK
“Tablo parlak değil” Gençlerbirliği'ne karşı 14'üncü maçına çıkan Kocaman, bunların 7'sini kaybetti. Fenerbahçe son 4 sezonda Ankara ekipleriyle deplasmanda oynadığı 12 karşılaşmanın 3'ünü kazanabildi. Öte yandan sarı-lacivertliler yarınki mücadeleyi kazanırsa, ligde üst üste sekizinci galibiyetini elde edecek.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam