Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

"Belgeler geliyor"

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 18/07/2011 - 19:46 GMT+3

Türkiye Futbol Federasyonu heyeti, şike soruşturmasına ilişkin görüşmelerde bulunmak üzere İsviçre'nin UEFA yetkilileriyle bir araya geldi. Toplantı sonrasında TFF Başkanvekili Lütfi Arıboğan, "Geçen haftadan beri belgeleri bekliyoruz. Bu hafta gelecektir" dedi.

lütfi arıboğan

Görsel kaynağı: AA

Arıboğan başkanlığındaki TFF heyetinin UEFA'daki görüşmelerinin ardından, yarın İstanbul'da yapılacak yönetim kurulu toplantısında, liglerin daha önceden belirlenen tarihte başlaması ya da ertelenmesi, Avrupa kupalarında mücadele etmeye hak kazanan takımların durumu ve özellikle şike iddialarına adı karışan kulüplere uygulanacak olası cezalar konularının masaya yatırılacağı öğrenildi.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanvekili Lütfi Arıboğan toplantı sonrası yaptığı açıklamada, "Farklı vesilerlerle de açıklamıştım. Planladığımz bir toplantıydı. Oldukça başarılı geçti. UEFA gerçekten bu süreçte TFF’ye olan güvenini hep belirtti. Dünyada şike ve benzeri olumsuzluklarda UEFA çok kararlı. Bizimle yaptıkları iş birliğinden çok mutlu olduklarını belirttiler. Bir yandan da delillerin elimize geçmediğinden dolayı sürecin hızlanmadığının farkındalar. Belgeler elimize geçtiği anda herşeyi yapacağımzın farkındalar” dedi.

Arıboğan kanıtların bu hafta ellerine ulaşacağını tahmin ettiklerini belirtirken “Süreci birlikte takip edeceğiz. Başından itibaren UEFA bizimle birlikte ve düşüncelerimiz hemfikir. Belgeler gelmediği için TFF’yi desteklemenin dışında bir şey yapmıyorlar. Bizim konumuz olduğunu düşünüyorlar. Geçen haftadan beri belgeleri bekliyoruz. Bu hafta gelecektir. Öyle umuyoruz. Konunun gizliliğinden dolayı belgelerin bize aktarımı gecikti. Yarınki toplantımızda ligin ertelenip ertelenmeyeceğini ve Süper Kupa Finali'ni tartışacağız” şeklinde konuştu.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam