Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

"Biz görevimizi yaptık"

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 05/09/2011 - 19:12 GMT+3

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal ile Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, bir araya gelerek, Bursasporlu futbolcu Sercan Yıldırım'ın sarı-kırmızılı takıma transferi konusunda el sıkıştı.

Ünal Aysal, Galatasaray

Görsel kaynağı: AA

Ünal Aysal, İbrahim Yazıcı ile gerçekleştirdikleri görüşmenin ardından yaptığı açıklamada, iki kulübün de kazanacağı bir formül çerçevesinde genç futbolcuyu renklerine bağladıklarını belirterek, ''Evvela İbrahim başkana teşekkür ediyorum. Bursaspor'a çok hizmetleri geçmiş, milli takımımızın santrforluğunu yapmış çok genç bir yeteneği yetiştirdi ve bize emanet ediyor. İki tarafın da kazanacağı ve kazanması gereken bir formül bazında bu genç yeteneği değerlendirme kararı aldık'' dedi. 

Aysal, Sercan'ın Galatasaray'da ufkunun daha geniş olabileceği ve ileriye dönük kendisini daha iyi hazırlayabileceği konusunda mutabık kaldıklarını anlatarak, ''Bugün bu konuda el sıkıştık. İki camiaya da hayırlı olsun. Özellikle Sercan'a hayırlı olsun, Türk seyircisi kendisinden çok şey bekliyor. Hem Busasporlu hem de Galatasaraylı seyirciler kendisini bundan sonra daha başarılı görmek istiyor. Kendisine olan güvenimizi tazeliyoruz'' ifadelerini kullandı. 

Sercan'ı ilk defa A Milli Takım'a teknik direktörleri Fatih Terim'in seçtiğini hatırlatan Aysal, şöyle konuştu: 
''Fatih hocaya danıştık, bu oyuncuyu değerlendirebileceğini söylemişti. Fatih hocaya güveniyoruz, Sercan'a da güveniyoruz. Tahmin ediyorum, ekibimizin bir eksiği böylece tamamlanmış oldu. Artık bundan sonra başarıları izlemeye devam edeceğiz. Bizim yönümüzden görev yapılmıştır, tamamlanmıştır. Bundan sonrası hem teknik direktörümüze hem de Sercan'a kalmış.'' 

Ünal Aysal, sarı-kırmızılı takımda transfer bitmediğini de dile getirerek, ''Transferin tamamlandığını söyleyemeyiz. Her zaman eksikliklerimiz çıkıyor, onları tamamlamaya çalışıyoruz. Önümüzdeki dönemde bir ara transfer sezonu var. Eksikliklerimizi sürekli tamamlayacağız. Seyircilerimize keyifli bir maç izleme zevkini devamlı vermek istiyoruz. Bu iş yarım olmuyor. Ya doğru dürüst bir temaşa olayını vermeniz lazım ya da hiç sahaya çıkmamanız lazım'' değerlendirmesinde bulundu. 
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam