Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Bursaspor hedefi tutturdu

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 23/05/2011 - 17:31 GMT+3

Bursaspor Genel Menajeri Adil Cenkçiler, sezona başlarken hedeflerinin üst sıralarda kalmak olduğunu, 34 haftalık ardından bunu başardıklarını bildirdi.

bursaspor, 2011

Görsel kaynağı: AA

Cenkciler, kulübün resmi internet sitesinde yer alan 2010-2011 sezonu değerlendirmesinde, geçen yıl elde edilen şampiyonluğun ardından bu sezonun zorlu ve keyifli geçeceğini tahmin ettiklerini, takımın gösterdiği performansla, Bursaspor'un düşüşe geçeceği beklentilerini boşa çıkardığını kaydetti.
Sportif anlamda başarılı olamamalarına rağmen Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmenin takım açısından büyük tecrübe olduğunu dile getiren Cenkçiler, ''Bu tecrübe, Avrupa kupalarında oynayacağımız maçlarda bize önemli katkılar sağlayacaktır''görüşünü bildirdi.
Cenkçiler, Şampiyonlar Ligi'nde oynadıkları 6 maçın yorgunluğunun lige de yansıdığını vurgulayarak, şöyle devam etti:
''Şampiyonluk yarışı içindeyken bir anda puan kayıplarına başladık ve rakiplerimizin de seri galibiyetler almasıyla biz ligi 3. sırada bitirdik. Ligi 3'ncü bitirmek bizim için ayrı bir ilk. Kulüp tarihinin 2. en önemli başarısına imza attık. Bizim başarımızdaki sır; her zaman uyum içerisinde çalışmamız oldu. Tüm sezon içerisinde yönetim, teknik ekip, futbolcular ve personel her zaman takımın başarısı için birlikte ter döktü ve hiçbir uyumsuzluk olmaksızın her an birlikte planlı ve programlı bir şekilde çalıştık. Sezona başlarken hedefimiz üst sıralarda kalmaktı, bunu da başardık.''
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam