Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Carvalhal Metris'te

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 06/09/2011 - 09:41 GMT+3

Kara Kartal'ın Portekizli çalıştırıcısı Carvalhal, Metris'te bulunan Tayfur Havutçu ve Serdal Adalı'ya ziyarette bulunarak moral verdi. Simao Sabrosa'dan kaptanlık teklifi. Siyah-beyazlıların Maccabi Tel-Aviv maçı için bekleyişi sürüyor. Basında öne çıkan Beşiktaş haberleri...

carlos carvalhal, beşiktaş, haberturk

Görsel kaynağı: Eurosport

SABAH: “Simao: Quaresma kaptan olsun”
Gece hayatı ile büyük tepki çeken Guti'den ağzı yanan Beşiktaş yönetimi, teknik heyetin de isteği ile kaptanlık bandını Simao'ya teklif etti. O da, "Quaresma bandı çok istiyor" diyerek, vatandaşına büyük bir jest yaptı.

“Merak etme Tayfur, takımın emin ellerde” Beşiktaş Teknik Direktörü Carlos Carvalhal, şike ve teşvik iddialarına yönelik soruşturma kapsamında Metris Cezaevinde tutuklu bulunan teknik direktör Tayfur Havutçu ve asbaşkan Serdal Adalı'yı ziyaret etti. Açık görüş olmadığı için Havutçu ile telefonla konuşan Carvalhal Havutçu'ya, "Takımın emin ellerde. Hepimiz inanıyoruz ki, geleceksin ve bu takımı yöneteceksin" dedi. Yönetici Cengiz Zülfıkaroğlu da Adalı ile görüştü. Adalı'nın da genel konularda sorular sorduğu ve bilgi aldığı belirtildi.

HABERTURK SPOR: “Gözün arkada kalmasın”
Tayfur Havutçu'yu Metris Cezaevi'nde ziyaret eden Carlos Carvalhal, "Senin bıraktığın takımın durumu çok iyi. Avrupa'da gruptan çıkacağımıza inanıyorum ve senin de bir an önce aramıza katılmanı bekliyoruz" ifadesini kullandı edildi.

“Bolat'ı belirsizlik bitirdi” Bir dönem kaleci arayan ve Sinan Bolat'a odaklanan Beşiktaş'ta milli kalecinin siyah-beyazlı kulübü istememesinin nedeni belli oldu. Standard Liege ile yapılan görüşmelerde olumlu sonuç alınamayan Sinan'ın yakın çevresine "Şu dönemde Türkiye'ye gitmem için aklımı oynatmış olmam lazım. Fenerbahçe'nin durumu ortada, futbolcular kendilerini kurtarmak için yer arıyor. Yarın bir gün Beşiktaş da yanarsa ben kendime 3. Lig takımında bile yer bulamam" dediği öğrenildi.

FANATİK: “İnönü’ye buyrun”
Beşiktaş, İsrail ile Türkiye arasındaki gerginliğin yeşil sahaya yansımayacağından emin. Metin Keçeli, “Maç oynanacak, herhangi bir problem olacağını sanmıyorum” derken, Şeref Yalçın ise şöyle konuştu: Rakibimizi en iyi şekilde ağırlayıp, aynı güzellikte uğurlayacağız.

VATAN: “Barış pankartıyla çıkalım”
Maccabi, Beşiktaş maçını tarafsız sahaya almak için UEFA’ya başvurmadıklarını belirtip dostluk mesajı verdi.

“Yürüyerek maç kazanılmaz” Beşiktaş’ın ikinci başkanı Keçeli takımın kalitesini sahaya yansıtamadığını belirtirken “Hocamız Carvalhal bu sorunu düzeltecektir” dedi.

AKŞAM: “Metris’e ‘top’lu ziyaret”
Beşiktaş camiası dün Metris Cezaevi'ndeydi! Siyah-beyazlı ekibin 'şimdiki' teknik direktörü Carlos Carvalhal; antrenör Roland Koch, yönetici Cengiz Zülfikaroğlu ve menajer Ahmet Bulut ile birlikte Metris Cezaevi'ne giderek Serdal Adalı ve Tayfur Havutçu'yu ziyaret etti. Carvalhal'ın Metris Cezaevi'ne ziyaretine iki adet futbol topu götürmesi dikkat çekti.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam