Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Cenk Galatasaray'a yakın

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 09/01/2011 - 18:05 GMT+2

Galatasaray, aradığı forveti Almanya’da buldu. Bundesliga kulüplerinden Eintracht Frankfurt forması giyen Cenk Tosun’un Galatasaray’a transferinde Alman basınına göre artık herhangi bir engel kalmadı.

cenk tosun, galatasaray

Görsel kaynağı: Resmi Siteden Alınmıştır

Frankfurtar Rundschau’da yayınlanan habere göre Tosun, Galatasaray’la üç buçuk yıllığına anlaştı. Aynı zamanda Alman Ümit Milli Futbol Takımı’nın da formasını giyen 19 yaşındaki futbolcunun, Eintracht Frankfurt takımında önünde Teofanis Gekas, Halil Altıntop ve Martin Fenin gibi isimler olduğu için forma sıkıntısı çektiği biliniyor. Bu transferin gerçekleşmesi için 500 bin avro bonservis bedelinde anlaşan iki kulübün, ödeme planını da netleştirmelerinin ardından resmi imzaların atılması bekleniyor. Galatasaray camiasını da yakından tanıyan Eintracht Frankfurt teknik direktörü Michael Skibbe, bu transferle ilgili olarak “Cenk eğer oradaki büyük mücadeleye hazırsa kendisi için çok iyi bir transfer olacaktır” yorumunu yaptı.
Bu sezon Eintracht Frankfurt A takımında hiç forma bulamayan Tosun, kulübün amatör takımıyla çıktığı on üç lig maçında onbir gol atıp iki de asist yapma başarısına ulaştı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam