Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Demirören'in açıklamaları

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 06/06/2011 - 08:07 GMT+3

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören Beşiktaş TV’ye yaptığı açıklamada, “Eğer sponsor bulamazsak, taraftar da destek vermezse, basketbol şubesi dahil amatör şubelere fazla yatırım yapmayı düşünmüyoruz" dedi.

yıldırım demirören

Görsel kaynağı: AA

Yıldırım Demirören Beşiktaş Teknik Direktörü Tayfur Havutçu için de "Tayfur Hoca ile anlaşmamızı beş yıllık da yapabilirdik. Kendisiyle dokuz maça kala konuştuk. Beş maç kazanması yeterliydi. Kupayı alması da önemli değildi. Tayfur Hoca yapamayacağını bilse gelip söyler" dedi.

Demirören'in açıklamalarından satır başları:
- Bobo ile yollarımızı ayırdık. Ferrari'den kulüp bulmasını istedik.
- Eğer sponsor bulamazsak, taraftar da destek vermezse, basketbol şubesi dahil amatör şubelere fazla yatırım yapmayı düşünmüyoruz. Şu an yönetimde bunu tartışıyoruz
- Quaresma'yı kesinlikle satmayacağız. 30 milyon avro verseler de satmayı düşünmüyoruz. Mukavelesini iki yıl daha uzatacağız.
- Bana kalsa yarın stadı yıkarım, yenisini yaparım. Artık prosedür de kalmadı aslında. Önümüzde sorun yok. Seçimden sonra estetik değişiklikler yapılacak.
- Stat konusunda en büyük şanssızlığımız tarihi bir konumda olması.
- Stadı yap-işlet-devret sistemiyle yapmak istiyoruz. Borca girip de stadı yapmayacağız.
- Tayfur Havutçu'ya yönetim kurulunda kimse karşı çıkmadı.
- Şampiyonluk sözü verirsem diğer kulüp başkanları "Bu sözü neye güvenerek veriyorsun?" der. Garanti veremeyiz. Aziz Yıldırım da neye güvenerek üç yıl üst üste şampiyonluk sözü verdi bilmiyorum.
- Gaziantepspor'un gelecek sezon başarılı olacağını düşünüyorum. Kayserispor da istikrarı yakalayacaktır. Çok zor bir lig olacak.
- Bursaspor'a bence az ceza verildi. Bursa taraftarı da olaya biraz daha farklı bakması gerekiyordu. Ya bizim otobüsümüz oraya gitseydi...
- Yıldız kavramı herkese göre değişir. Fernandes bana göre yıldızdır.
- Miranda ile çok ilgilendik. Atletico Madrid'e yeni transfer olmuştu. Onu kiralık alamayınca Sidnei'i aldık. Satın alma opsiyonu da bizde. 14 milyon avroya satın alabiliriz.
- Guti yavaş yavaş düzelecek. Serdal Adalı onunla sürekli konuşuyor.
- İstikbal vaat eden bir forvet transfer edebiliriz.
- En büyük hayalim Avrupa'da şampiyonluk.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam