Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Divan toplantısı Polatsız

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 04/05/2011 - 16:20 GMT+3

Galatasaray Kulübü'nün mayıs ayı olağan divan kurulu toplantısına, kulüp başkanı Adnan Polat katılmadı. 

galatasaray logo

Görsel kaynağı: Resmi Siteden Alınmıştır

Düzenli olarak tüm divan kurulu toplantılarına katılmasıyla bilinen Adnan Polat, 14 Mayıs'ta gerçekleşecek Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu için başkan adayı olan isimlere konuşma hakkı verilen bugünkü toplantıda yer almadı. 
Polat'ın yanı sıra, yönetim kurulu üyelerinin Taner Aşkın dışındaki tamamı da divan kurulu toplantısına katılmadı. Yönetim masasında Taner Aşkın tek başına oturarak başkan adaylarının konuşmalarını takip etti.
Aktar’dan teşekkür     
Son dönemdeki divan kurulu toplantılarında yönetime yönelik yaptığı eleştirilerle dikkati çeken Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar, bu kez Adnan Polat'a teşekkürlerini iletti. 
Toplantının açılışında kısa bir konuşma yapan İrfan Aktar, Adnan Polat ve yönetim kurulu üyelerine kulübe verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür borçlu olduklarını kaydederken, ''Bundan sonra Sayın Polat'ı divan üyesi olarak toplantılarımızda sık sık görmeyi ve değerli fikirlerinden faydalanmayı ümit ediyoruz. Önümüzde birlik, beraberlik ve dayanışma içinde hareket etmemiz gereken bir dönem var. Sorunlarımıza el birliğiyle sahip çıkmalıyız'' ifadelerini kullandı. 
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam