Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Fenerbahçe Antalyaspor

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 06/04/2012 - 12:32 GMT+3

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 34. hafta mücadelesinde yarın Kadıköy'de Medical Park Antalyaspor ile yapacağı maçı kazanarak, Süper Final öncesi normal lig periyodunu üç puanla tamamlamak istiyor.

moussa sow, fenerbahçe

Görsel kaynağı: AA

Ligde geçen hafta Trabzonspor deplasmanında kaybettiği iki puanla, lider Galatasaray ile arasındaki puan farkı dokuza yükselen sarı-lacivertli ekipte, Spor Toto Süper Final mücadelesine daha büyük bir farkla girmemek için tek hedef galibiyet.
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak maçı hakem Tolga Özkalfa yönetecek.
Alex ve Sow belli değil
Normal lig etabında son kez seyircisiyle buluşacak sarı-lacivertlilerde, Trabzonspor maçının ardından sakatlıkları nedeniyle haftayı tedavide geçiren kaptan Alex ve Sow'un son durumlarına göre karar verilecek.
Hazırlıklarını bu akşam basına kapalı antrenmanla tamamlayacak sarı-lacivertli ekipte Alex dün yaptığı açıklamada durumunun iyi olduğunu ve kendisini iyi hissettiğini belirtmişti. Alex, sağ arka üst adalesinde zorlamaya bağlı ödem, Sow da sağ dizindeki ağrıları nedeniyle takımdan ayrı kalmıştı.
Antalyaspor, sezonun en önemli maçına çıkıyor
Yarınki mücadele, konuk ekip Medical Park Antalyaspor açısından oldukça stresli geçecek.
Lig etabında son haftaya 39 puanla, düşme hattının 3 puan üzerinde 15. sırada giren Antalya temsilcisi, Kadıköy'deki zorlu maçta ligde kalma mücadelesi verecek.
Medical Park Antalyaspor'un Fenerbahçe karşısında alacağı 1 puan Süper Lig'de kalmasına yeterli olacak. Antalya temsilcisi, 36 puanla 16. sırada bulunan Samsunspor'un Sivasspor ile yapacağı maçın sonucunu da merakla bekleyecek.
Medical Park Antalyaspor Fenerbahçe'ye yenilir, Samsunspor da Sivasspor'u yenerse, iki ekibin puanları eşitlenecek ve ikili averaj üstünlüğü bulunan Karadeniz ekibi ligde kalacak.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam