Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Ferrari tehdit etti

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 24/06/2011 - 11:48 GMT+3

Beşiktaş’ın Gökhan Gönül’ü yok. Hüsnü Güreli listede. Kartal Bolu semalarında. İstesem hemen dava açarım. Arada Andre Villas Boas var. Efsane geri dönüyor. Kaptan dümene geçiyor. 27 Haziran krizi. Serdal Adalı’dan Fernandes güvencesi.İşte basında öne çıkan Beşiktaş haberleri...

matteo ferrari, beşiktaş, habertürk

Görsel kaynağı: Eurosport

HÜRRİYET : “Beşiktaş’ın Gökhan Gönül’ü yok”
Siyah beyazlıların yeni sezon öncesi orta saha ve forvet bölgelerinde çok sayıda alternatifi var; ancak takımın, tıpkı Fenerbahçeli futbolcu gibi ileri geri oynayabilen güçlü bir oyuncuya ihtiyacı var. Acilen Bosingwa ya da önemli bir isim transfer edilmeli.
“Fenerbahçe’den iyisini yapmalıyız” Beşiktaş Basın Sözcüsü Mete Düren, “Fenerbahçe, Topuk Yaylası’nda bir tesis yapabilir, biz onlardan daha güzel bir tesis yaparak bu yarışın sürekli hızlanmasını ve çıtanın sürekli yükselmesini arzuluyoruz” dedi.
SABAH : Aydınlar’ın ilk bombası Güreli”
Futbol Federasyonu Başkan adayı Mehmet Ali Aydınlar, Beşiktaş camiasının önemli isimlerinden Hüsnü Güreli’yi listesine aldı. Aydınlar’ın Güreli’ye, “Kulüplerin yeniden mali yapılandırmaya ve denetime ihtiyacı var. Bu konuda sana ihtiyacım olacak” dediği öğrenildi.
“Bolu Kartal’ı” Beşiktaş yönetimi, Bolu Dağı’na tesis yapmak için kolları sıvadı. Basın Sözcüsü Mete Düren’in bizzat yönettiği operasyonda Bolu Dağı’nın eteklerinde 100 dönümlük arazi siyah-beyazlı kulübe kazandırıldı.
HABERTURK SPOR : “İstesem hemen dava açarım”
Beşiktaş’ın sözleşmesini feshedeceği Matteo Ferrari yakın çevresine dert yanarak : “Beni paracı olmakla suçluyorlar. Geçen sezonun 10 taksidinden 3’ünü ödediler. İstesem dava açar tüm paramı faiziyle alıp serbest kalırım” diye konuştu.
“Beşiktaş S.Liege’den daha büyük kulüp” Standard Liege forması giyen ve Beşiktaş’ın transfer gündeminde bulunan gurbetçi kaleci, “Standard’ı öylece bırakıp gitmiyorum. İki kulüp pazarlık halinde. Eğer anlaşamazlarsa Standard’ta kalacağım. Burada Şampiyonlar Ligi’nde oynama şansım var ancak Beşiktaş Şampiyonlar Ligi’nde oynamasa bile şu anki kulübümden çok daha üst düzey bir kulüp” diye konuştu.
FANATİK : “Villas Boas çık aradan”
Beşiktaş’ın ısrarla istediği Jose Bosingwa’dan kötü haber : “Chelsea’nin başına beni yakından tanıyan Villas Boas geçti. Onunla görüşmeden size ‘Evet’ diyemem.
“Efsane geri dönüyor” Taraftarın çok sevdiği ve en son 100. yılda giyilen Beşiktaş’ın kırmızı forması bu sezon tekrar sahneye çıkacak. Taraftarın isteğine kulak veren yönetim yeni sezonda kırmızı formayı kreasyonuna ekleme kararı aldı.
MİLLİYET : “Kaptan dümene geçiyor”
Beşiktaş’ın İspanyol yıldızı Guti, uzun süredir birlikte olduğu manken sevgilisi Noelia Lopez’i, İstanbul’a taşınmaya ikna etti. Siyah-beyazlı oyuncu geçen sezon yaşadığı sorunları geride bırakarak beyaz sayfa açacak.
“Fernandes Güvencesi” Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı, Fernandes transferinde bir sıkıntı olmadığını dile getirdi. Adalı’nın, bonservisi alınan Portekizli futbolcunun ikna edileceğini söylediği kaydedildi.
“Güzel işler yapacağım” Kartal’ın Portekiz’in önde gelen kulübü Benfica’dan bir yıllığına kiraladığı genç oyuncu Sidnei, “Beşiktaş’ta sürekli şans bulmak ve kendimi göstermek istiyorum. Yeni sezonda iyi motive oldum. Yeni kulübümle güzel işler çıkarmayı amaçlıyorum” ifadelerini kullandı.
AKŞAM : “Kartal’da 27 Haziran krizi”
Beşiktaş’ta Guti ve Quaresma Tayfur Havutçu’yu arayarak 27 Haziran’daki kampa geç katılmak için izin istedi. Ancak ikisi de, ”Ya gelirsiniz ya da gereken cezayı alırsınız” yanıtı aldı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam