Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Florya'da Volkan 'Şen'liği

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 27/05/2011 - 10:00 GMT+3

Listeye Manuel Almunia da girdi. Sarı-kırmızılı taraftarlar dört gözle Drogba’yı bekliyor. Taurasi’den sonra Fener’e Selçuk İnan çalımı atan Ünal Aysal, Aziz Yıldırım karşısında 2-0 öne geçti! B planı Klose. Florya’da Volkan Şen hazırlıkları. Basında öne çıkan Galatasaray haberleri…

volkan şen, galatasaray, akşam

Görsel kaynağı: Eurosport

HÜRRİYET
“İşte İmparator’un gözdeleri” Elmander ve Selçuk İnan’ı renklerine bağlayan Galatasaray’ın yeni hedefleri de süper. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim savunmayı baştan aşağı değiştirmeyi planlıyor. Terim’in başkan Ünal Aysal ve Ali Dürüst’e verdiği transfer listesinde Süper Ligde forma giyen Danny Nounkeu, Ersan Gülüm ve Volkan Şen’in isimleri yer alıyor.
SABAH
“Aslan pusuya yattı” Drogba transferi çıkmaza girerse Galatasaray’ın B planı Alman golcü Klose. Elmander ve Selçuk gibi bonservisi elinde olan usta santrfor, kulübü Bayern Münih ile yollarını ayırmak üzere.
“Beşi bir yerde!” Fatih Terim, Buffon için devreye eski Parma’lı Taffarel’i soktu. Cambiasso olmazsa Mahamadou Diarra yolda. Yeni stoper Dany Nounkeu.
“3 Avrupalı’ya hayır” Fatih Terim’in ikna ettiği Selçuk, Galatasaray’a ‘evet’ demeden önce Espanyol, W.B. Albion ve Toulouse’u geri çevirdi.
HABERTÜRK/HT SPOR
“Şenlik zamanı” Galatasaray, Volkan Şen için Bursaspor’un kapısını çalmaya hazırlanıyor. Sarı-kırmızılı yönetim, Bursalı Volkan’ı renklerine katmak için düğmeye bastı. Futbolcuyla prensipte anlaşıldı. Timsah yönetimiyle pazarlıklara başlanacak.
“Roller değişti” Galatasaray kaptanı Arda, Selçuk İnan’ın transferinde önemli rol oynadı. Şimdi Selçuk, Arda’nın bir yıl daha takımda kalması için Milli Takım seyahatinde beynini yıkayacak.
“Almunia da listeye girdi” Galatasaray, Arsenal’de forma giyen 33 yaşındaki file bekçisi Manuel Almunia’nın transferinde mutlu sona çok yaklaştı. İngiliz devi ve oyuncunun menajeriyle görüşmeler sürüyor.
FANATİK
“Sıradakiler” Selçuk’la ilk bombayı patlatan Cim Bom, hedef büyüttü. Sarı-kırmızılı taraftarlar dört gözle Drogba’yı bekliyor. Marka bir kaleci ve yerli-yabancı birçok yıldız da Aslan’ın pençesinde.
“Adam gibi adam” Selçuk İnan’ı keşfedip, Türk futboluna kazandıran Ersun Yanal, Cimbom’un yeni yıldızını yorumladı. “Galatasaray yetenekli bir oyuncu kazandı ama her şeyden önce, kulübe senelerce hizmet edecek ‘Galatasaraylı’ bir adam, adam gibi adam kazandı. Selçuk, kendisine inananları hiçbir zaman mahcup etmedi. Transferi hayırlı olsun.”
“Resmi teklif” Transfer çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Galatasaray, aradığı file bekçisini Ada’da buldu. Yönetimin, Arsenal’in deneyimli oyuncusu Manuel Almunia’ya teklifte bulunduğu öğrenildi. Ayrıca yerli bir forvet isteyen Aslan, Mevlüt Erdinç’i de takibe aldı.
“Aysal: 2 – Yıldırım: 0” Son yıllarda, transfer döneminde Fenerbahçe ezeli rakibinin elinden oyuncuları sürekli kapardı. Ancak Ünal Aysal’ın başkan olmasıyla bu durum değişti. Aysal, Taurasi’nin ardından Selçuk İnan transferiyle Yıldırım’a ikinci çalımını attı.
MİLLİYET
“Arda’nın rakibi Hulk” Atletico Madrid rotasını Brezilyalı golcüye çevirdi. Avrupa hayallerini gerçekleştirmek için Fatih Terim’in yuvaya dönmesine rağmen Galatasaray’dan ayrılmayı düşünen milli yıldıza, İspanya’dan kötü haber geldi. Bu sezon 36 gol atan Hulk için Porto’ya teklif yapan Atletico Madrid’in, Arda’dan vazgeçebileceği belirlendi.
AKŞAM
“Florya’da Önder ‘Şen’liği” Volkan Şen’le anlaşan Galatasaray, eski Fenerli Önder’e de teklif götürdü. 23 yaşındaki Bursalı yıldızla el sıkışan Cimbom, kulübüyle de anlaşmak üzere. Fatih Terim, Önder’i de istedi. Cana ise satılıyor.
“Drogba’yı verirlerse alırız” Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Drogba’yı alabilmek için İngiliz ekibinin bırakması gerektiğini söyledi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam