Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Florya'yı ıslah etmek!

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 07/05/2011 - 09:43 GMT+3

Milli oyuncu Servet Çetin ile genç futbolcu Cem Sultan’ın idmanda yaşadıkları sürtüşmeyle başlayan gerginlik, büyük bir krize dönüştü. Başkan adaylarının ‘Florya’yı ıslah edeceğiz’ derken neyi kastettikleri çok daha net ortaya çıktı. Akılda kalan “Seninle aynı formayı giydiğim için utanıyorum” oldu.

servet çetin, cem sultan, galatasaray

Görsel kaynağı: Eurosport

HÜRRİYET
“İdmanda tekme odada yumruk” Galatasaraylı Servet Çetin ile Cem Sultan arasında önceki günkü idmanda başlayan gerginlik çığırından çıktı. İki futbolcunun kavgası sanal aleme taşındı. Antrenman maçında kendisine omuz atan genç futbolcuyu iki kez tekmeyle yere düşüren Servet, dün sabah da soyunma odasında yumruk attı. Cem Sultan da öfkesini twitter’dan ifade etti: Seninle aynı formayı giydiğim için utanıyorum.
“Biat kültürüne hayır” Galatasaray’da başkan adayı Turgay Kıran, “İnan Bey’in konuşmasına kadar adaylığı düşünmüyordum. Amacımız biat kültürüne karşı olmak; sevgi, saygı, birlik ortamını getir getirmek” dedi.
HABERTÜRK/HT SPOR
“Seçim senin Arda” ‘Ya yıldızlar kadrosunun kaptanı ol ya da Atletico Madrid’e git.’ Genç yıldızın takımda kalmasını isteyen başkan adayı Ünal Aysal, seçilmesi halinde arda Turan’a yukarıdaki öneriyi sunup tercihine göre hareket edecek.
FANATİK
“İşte Terim’in aslanları” Ünal Aysal’ın seçilmesi halinde Galatasaray’da futbolun patronu ilan edilecek olan Fatih hoca; Bursaspor’dan İbrahim Öztürk ve Nürnberg’den Mehmet Ekici ile anlaştı. Ersan Gülüm ise sırada.
“Yeni sözleşme” Üç başkan adayının da Arda planı ortak. Ünal Aysal, Mehmet Helvacı ve Turgay Kıran, kaptan’ı takımda tutacaklarını açıkladılar. Planları ise şu: Yıldız futbolcuya yıllığı en az 3 milyon avrodan yeni sözleşme önerilecek. Bu sezon oldukça sıkıntılı günler geçiren Arda Turan, yönetimin izin vermesi halinde sezon sonunda Atletico Madrid’e transfer olabileceğini açıklamıştı.
“Aslan’da olay var” Servet ile Cem Sultan arasında önceki gün başlayan gerilim dün kavgaya dönüştü. Milli savunmacı, genç yıldıza tokat attı! Cem Sultan ise twitter’dan ateş püskürdü.
MİLLİYET
“Kendini asil sanıyor” Ünal Aysal’ın listesinde yedek bulunmasına itiraz eden Abdürrahim Albayrak, “Celal Gürcan ile yeriniz değişir” denilerek ikna edildi ve kriz çözüldü. Ancak Divan Başkanı Aktar, Albayrak’ın asil listeye alınmasının mümkün olmadığını açıkladı.
“Kavgada bile söylenmez” Servet Çetin ile genç Cem Sultan arasındaki gerginlik artarak devam ediyor. Son olarak Cem'in twitter hesabından Servet aleyhine söyledikleri, san-kırmızılı cephede oldukça ses getireceğe benziyor.
Genç futbolcunun ifadeleri, aynen şöyle:
Sağol baba.. Beni böyle yetiştirdiğin için. Hakkımı savunmak, doğruyu söylemek... Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar ama bilmezler ki onuncu köyün olduğunu.
Sağol abi, başlamadan futbolu bana bıraktırdığın için.
Gerekirse futbolu bırakırım. Bana babam el kaydırmadı bu yaşıma kadar, sen kimsin.
Bak Servet Çetin. Sert vuramamışsın demek ki suratıma... Hâlâ konuşuyorum. Sana abi diyordum, kardeşimden de küçüldün artık gözümde.
Senle aynı formayı giyiyorum diye utanıyorum hatta...
İstediğiniz kadar vurun, düşürün, ben yine kalkacağım. O taşıyamadığınız kutsal formayı en iyi şekilde taşıyacağım. Yazıklar olsun size...
Söyle büyük insan, dev adam... Adamlıktan bahsetsene. Bana, küçüğe vurmak, küfür etmek adamlıksa ben şerefsiz, ahlaksız bir insanın tekiyim.
Para, şöhret, her şey var sende... Bende hiçbiri yok. Bende var olan şey de sende yok. Gücün bana yeter belki ama adamlıkta seni ayaklarım.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam