Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

"Forlan tamamen duygusal"

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 19/06/2011 - 09:39 GMT+3

Forlan 'gitmem' dese de menajeri Galatasaray ile sıkı pazarlıkta. Uruguaylı'nın derdi tamamen duygusal! Cimbom aradığı kaleciyi bir türlü bulamadı. Sarı-kırmızılılar Muntari için 7 milyon avro ödemeye hazır. Basında öne çıkan Galatasaray haberleri...

diego forlan, galatasaray, akşam

Görsel kaynağı: Eurosport

SABAH
“105 metre Diego Forlan Guinness'e doğru” Galatasaray taraftarının "Geliyorum" açıklamasını beklediği Diego Forlan, ülkesi Uruguay'da bir dünya rekoruna konu oldu. Copa America için milli takım kampında bulunan Atletico Madrid'in golcüsüyle Aralık ayında tanışan 25 yaşındaki karikatürist Federico Heredia, ünlü golcüye çılgın projesini anlattı. "Forlan çok alçakgönüllü ve kesinlikle bir süperstar gibi davranmadı" diyen Heredia, golcü oyuncunun futbol sahası boyutlarında karikatürünü çizip Guinness Rekorlar Kıtabı'na girmeyi hedefledi. Montevideo'daki Estadio Centanario'nun zemininde sergilenecek olan karikatür 105X68 metre boyutlarında.
“Sıra kalecide” Galatasaray’da kaleci serüveni sürüyor. Taffarel, Gremio’lu “Bagy” diyor. Roma’lı Doni, 2.5 milyon avro, Muslera ise bir hafta süre istiyor.
“Forlan yokuşa sürüyor” Galatasaray’ın, transferi için A.Madrid ile el sıkıştığı Uruguaylı yıldız, kendisine yapılan üç yıl için 9 milyon avroluk teklifi ‘yetersiz’ buldu. 4 yıl için toplam 16 milyon avroluk bir öneri gelmezse, masaya oturmayacağını iletti.
“Muntari’ye 7 milyon avro” La Gazzetta Dello Sport, yıldız oyuncunun transferi için bastıran Galatasaray’ın, bonservis için Inter’e 7 milyon avro ödemeye hazır olduğunu yazdı. İtalyanlar da bu teklife olumlu bakıyor.
“Polonya basını 'Obraniak' diyor” Lille'de forma giyen Ludovic Obraniak'ın Galatasaray'a transfer olabileceği iddiaları Polonya basınında sıkça dile getirilmeye devam ediliyor. Bu sezon Ligue 1'de ve Fransa Kupası'nda mutlu sona ulaşan Lille'de forma giyen 27 yaşındaki futbolcunun, Fransız ekibinden ayrılacağı ifade edildi. Obraniak'ın yeni adresi için en güçlü adayın Galatasaray olduğu kaydedildi. Haberlerde Polonyalı futbolcunun konuşmalarında Lille'den ayrılabileceği sinyalini verdiği belirtilirken, Obraniak'ın Fransız kulübüyle bir yıl daha sözleşmesi bulunduğu da hatırlatıldı.
“Tiago için ezeli rekabet” Başkan Ünal Aysal'ın "Forlan, Reyes ve Ujfalusi dışında da çalışmalarımız var" sözleri, Avrupa'da da spekülasyonları beraberinde getirdi. İspanya'nın El Mundo Deportivo gazetesi, aslen Juventus'un oyuncusu olan, ancak geçen yıl Atletico Madrid'de kiralık forma giyen Tiago Mendes için ezeli rakiplerin kapıştığını yazdı. 30 yaşındaki orta saha oyuncusu için Galatasaray ve Fenerbahçe'nin devrede olduğunu yazan gazete, ancak Tiago'nun İspanya'dan ayrılmak istemediğini belirtti. Haberde, özellikle Galatasaray'ın oyuncu üzerinde ısrarla durduğu da ifade edildi.
FANATİK
“Tamamen duygusal” Forlan, İspanyol basınına Türkiye’ye gitmeyi düşünmediğini söylese de menajeri pazarlıklara başladı. Bolotnicoff, oyuncusunu yıllık 6 milyon avroya Galatasaray’a getirebileceğini belirtti. Cimbom’un pes etmeye niyeti yok. Reyes ise yönetime, 4 milyon avro istediğini söyledi.
MİLLİYET
“Acele işe…” Galatasaray’ın çiçeği burnundaki yönetimi, Atletico Madrid’in önerdiği Forlan, Reyes, Ujfalusi üçlüsünü uygun koşullarda almak isterken, kendi kendini yaktı. Sarı-kırmızılılar, Türkiye’ye ‘anlaştık’ mesajını iletince İspanyol yöneticiler fiyat yükseltti.
“Gökdeniz devre arasında” Rus basını, Galatasaray’ın, futbol hayatını Rubin Kazan’da sürdüren Gökdeniz Karadeniz’le ilgilendiğini ve imzaya çok yakın olduğunu duyurdu. Gökdeniz’in kulübüyle sözleşmesi 1 Ocak 2012’de sona erecek. Gökdeniz, anlaşma sağlanırsa sarı-kırmızılılara devre arasında bedelsiz olarak katılacak.
AKŞAM
“Son vurgun” İspanyol basını: “Forlan ve Ujfalusi futbol kariyerlerinin son büyük kontratını Galatasaray ile imzalayacak.” Simao örneğini veren gazeteler, “Forlan 18, Reyes 16, Ujfalusi ise 6 milyon avro alarak hayatlarının son volisini vuracaklar” dedi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam