Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Guti'ye taviz yok

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 05/09/2011 - 09:22 GMT+3

Beşiktaş'ın İspanyol yıldızı Guti Hernandez'in disiplinsiz hareketleri yönetim ve teknik sorumlu Carvalhal'in sabrını taşırdı. UEFA Avrupa Ligi'nde, İsrail ekibiyle oynanacak maç öncesi gergin bekleyiş sürüyor. Carvalhal'den oyuncularına fırça. Basında öne çıkan Beşiktaş haberleri...

guti hernandez, haberturk

Görsel kaynağı: Eurosport

HÜRRİYET: “Avrupa’da çıtayı yükseltmeliyiz”
Beşiktaş'ın Portekizli yıldızlarından Simao, UEFA Avrupa Ligi'nde başarı garantisi verdi. Tecrübeli oyuncu, "Zor bir gruptayız. Ancak, favori biziz. Sadece Türkiye değil, Avrupa'nın da güçlü kadrolarından birine sahibiz. Avrupa'da çıtayı yükseltmeliyiz" diye konuştu. Bütün olumsuzluklara rağmen güzel bir hazırlık dönemi geçirdiklerini sözlerine ekleyen Simao şöyle devam etti: "UEFA Avrupa Ligi'nde de zirveye oynayacak bir kadroya sahibiz.

SABAH: “Endişeli değiliz”
Beşiktaş Futbol Komitesi üyesi Cengiz Zülfikaroğlu, İsrail ile ilişkilerin gerildiği bir ortamda siyah-beyazlı kulüp ile Maccabi Tel Aviv arasında oynanacak karşılaşmada bir problem yaşanacağını sanmadığını söyledi.

“Tövbekar Guti” Gece hayatı yüzünden yönetim ve Carvalhal’ın sert tepkisiyle karşılaşan Beşiktaş’ın İspanyol kaptanı Guti Hernandez, gecelere tövbe etti.

HABERTURK SPOR: “Yönetim artık arkanda değil”
Beşiktaş'ın Portekizli hocası, gece alemleriyle ün salan İspanyol oyuncuya "Böyle olursa seni oynatmam. Özel hayatına dikkat etmen lazım" dedi. Guti ise "Söz veriyorum. Sizin istediğiniz gibi olacağım" garantisi verdi.

“Kartal fırçası” Carlos Carvalhal, 0-0 biten Kartalspor maçı sonrasında oyuncularına "Rakibi küçümsemenin zarar getireceğini söylüyorum ama beni dinlememişsiniz" dedi.

FANATİK: “Gergin bekleyiş”
Türkiye ile İsrail arasındaki sıcak gelişmeler; Beşiktaş-Maccabi-UEFA üçgeninde gergin bir bekleyişe neden oldu. Maccabi'nin tarafsız saha talebine UEFA, büyük ihtimalle 'hayır' diyecek. Kararın ise yakında netlik kazanması bekleniyor.

“Alves'e kefilim” Simao Sabrosa, vatandaşı Julio Alves'i öve öve bitiremedi: “Genç yaşta transfer edilmesi önemli bir iş. Kendisini Beşiktaş'ta geliştirip, hem kariyerine hem de kulübe katkı sağlayacak” dedi.

MİLLİYET: “Carvalhal’in gözü tutmadı”
Beşiktaş'ın ilk rakibi Eskişehirspor'un maçlarını izleyen Kartal'ın teknik patronu, "Rakibin durumu iyi değil ama bizim de onlardan aşağı kalır tarafımız yok" dedi.

AKŞAM: “Guti’ye altın kelepçe”
Kovulma noktasına gelen İspanyol futbolcu kendine ‘sokağa çıkma yasağı’ koydu. Guti, yöneticilere “Bundan sonra beni izin günleri dışında dışarıda göremeyeceksiniz” dedi, Beşiktaş’a yakışı davranacağını belirtti.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam