Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Hagi muamması

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 23/03/2011 - 10:21 GMT+2

Akşamüstü Lig TV'nin geçtiği "Hagi gönderildi" haberi gündeme bomba gibi düştü. Ancak Hagi veya Galatasaray yönetiminden henüz doğrulama gelmedi.

gheorghe hagi

Görsel kaynağı: AA

Lig TV muhabiri Bahri Havadır'ın yönetimden aldığnı söylediği bilgilere göre Gheorghe Hagi'nin görevine son verildi. Takımı ligin 27. haftadaki MP Antalyaspor maçında Tugay Kerimoğlu'nun çalıştıracağı da belirtilmişti.

Ancak sarı-kırmızılı kulüpte bugün yapılan yönetim kurulu toplantısının ardından başkan Adnan Polat, Hagi'nin takımın başında kalıp kalmayacağı sorusu üzerine, ''O polemiklere girmek istemiyorum'' ifadesini kullandı. Akşam saatlerinde yurda dönen Hagi de Atatürk Havalimanı'nda gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı.

Hagi'nin gönderilmesiyle ilgili taraftardan da tepkiler yükseliyor. Bazı taraftarlar Twitter'dan "Hagi bu şekilde gönderilmemeliydi", "Sen, her zaman futbolcu Hagi olarak kalbimizde kalacaksın" ve "Esas gitmesi gerekenler ne zaman gidecek" gibi mesajlar gönderirken, asıl değişmesi gerekenin Adnan Polat yönetimi olduğunu ifade etti.

Galatasaray'da verilen üç günlük izin sona ererken yarınki idmanda takımın başında kimin olacağı ve yönetim cephesinde herhangi bir açıklama gelip gelmeyeceği merakla bekleniyor.

Hagi, ekim ayında Frank Rijkaard'ın yerine göreve büyük umutlarla getirilmişti. Ancak üst üste gelen başarısız sonuçlar ve son altı maçta alınan dört puan eleştirileri de beraberinde getirmişti. Ligin ilk yarısındaki Fenerbahçe maçından önce göreve gelen Rumen teknik adam, yine Fenerbahçe maçının ardından görevine veda edecek mi?
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam