Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Halil Altıntop umutlu

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 27/06/2011 - 09:53 GMT+3

Halil Altıntop umut dolu. Trabzon Celustka’nın peşinde. Burak Yılmaz’a ceza yok. Yeni hedef Uğur İnceman. Zokora neşe saçıyor. Alanzinho kampa katıldı. Forma savaşı kızışacak. Basında öne çıkan Trabzonspor haberleri...

halil altintop vatan trabzon

Görsel kaynağı: Eurosport

HÜRRİYET : “Yeniden doğacağım”
Bordo mavililerin yeni gözdesi Halil Altıntop ilk idmanını yaptı. Yıldız oyuncu, “Trabzon’da yeniden doğacağımı düşünüyorum. Burada mükemmel bir ekip var” dedi.
SABAH : “Gabric gidecek, Celustka gelecek”
Tedavisi devam eden Hırvat futbolcunun sözleşmesini dondurmaya hazırlanan Trabzonspor, Çek savunmacı Celutska’yı transfer edecek.
“Burak’a ceza yok” Trabzonspor’un müstakbel kaptanının çalışmalara iki gün gecikmeli katılmasının nedeni ortaya çıktı. Burak Yılmaz’a tatile çıkmadan önce 27 Haziran Pazartesi günü topbaşı yapılacağına dair bir izin kağıdının verildiği öğrenildi.
HABERTURK SPOR : “Uğur’lu dönüş”
Trabzon’da Uğur İnceman defteri yeniden açılıyor. Daha önce Medical Park Antalya’yla oyuncu için anlaşamayan yönetim, Barış Özbek’in sakatlanmasıyla dümeni yeniden Akdeniz’e kırdı.
FANATİK : “Yeni şovmen Zokora”
Yattara’nın yokluğu çabuk doldu. Bordo-Mavili takımın Fildişi Sahilli yıldızı arkadaşlarının neşe kaynağı oldu. Sürekli olarak etrafına gülücük dağıtan Zokora, hırsıyla ise tam not aldı.

“Adrian çabuk ısındı” Halil Altıntop ile birlikte resmi sözleşmeye imza atan ve taraftarın ilgisinden inanılmaz etkilenen Adrian Mierzejewski, henüz ilk idmanlarına çıkmasına rağmen takıma çabuk alıştı. Bu durumdaki en büyük etken ise Trabzonspor’da üç Polonyalı’nın daha olması.
MİLLİYET : “Trabzon çok büyük”
Halil Altıntop, bordo-mavili kulübe övgü yağdırdı, “Almanya’da oynarken Trabzonspor’un büyük takım olduğunu biliyordum, ama içine girince daha iyi anladım. Kendime güveniyorum, yeniden doğacağım” ifadelerini kullandı.
AKŞAM : “Alanzinho döndü”
Trabzonsporlu futbolcular, Halil’in ilk kez yer aldığı idmanla yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü. İzni sona eren Alanzinho da kampa katılırken Bordo-Mavililer idmanın ardından buz dolu havuzda serinledi.
VATAN : “Güneş: Favori yok”
Trabzonspor Teknik direktörü Şenol Güneş, futbolcularıyla bir toplantı yapıp, “Hepiniz aynı şansa sahipsiniz. Kimse kendini favori görmesin, kimse yedekliği de kader saymasın. Hazırlık etabında hepinize şans vereceğim, kullanmak sizin elinizde” dedi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam