Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

İyi ki doğdun Elmander!

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 28/05/2011 - 09:44 GMT+3

Johan Elmander 30. doğum gününü İstanbul’da Fatih Terim ile el sıkışarak kutladı. Kallström bavullarını hazırlıyor! Cimbom’da Ünal Aysal kenetlenmesi. Sarı-kırmızılılar Buffon’dan vazgeçmiyor. Almunia da gündemde. Basında öne çıkan Galatasaray haberleri…

johan elmander, fatih terim, galatasaray, fanatik

Görsel kaynağı: Eurosport

HÜRRİYET
“Aysal kenetlenmesi” Galatasaray’da güçler birleşiyor. Sarı-kırmızılı kulüpte 14 kuruldan oluşan profesyonel bir kadro kuruldu. Galatasaray’ın başkanı Ünal Aysal bir ilke imza atacak. Kulübün çatısı altında oluşacak kurullarda görev almaları için eski başkanlar Süren ve Yalman’a da çağrıda bulunuldu. Ümit Özdemir, Erol Aksoy, Bülent Tulun ve Sinan Kalpakçıoğlu da kurullarda yer alacak.
“Doğum gününde Galatasaray’A geldi” Sarı-kırmızılılar yeni golcüsüne kavuştu. Cimbom’un yeni transferi Elmander, İsveç Milli Takımı’na katılmadan önce dün İstanbul’a geldi.
SABAH
“Elmander geldi, mesajı verdi: Kallström’ü bekliyorum” Galatasaray’ın ilk yabancı transferi Elmander, doğum gününde İstanbul’a ayak basarken, bombayı patlattı: “Ben geldim, sıra Kim Kallström’de” Yıllık 2 milyon 250 bin avro’dan üç yıllığına Galatasaray gelen Elmander’e bonservis ödenmedi.
“Buffon’dan vazgeçmiyor” Galatasaray dünyaca ünlü İtalyan kalecinin peşini bırakmıyor. Juventus’un yıllık 6.5 milyon avro ödemek istemediği İtalyan file bekçisi için Cladio Taffarel devreye girdi.
“Volkan ‘Şen’ olacak” Galatasaray’ın Volkan Şen sevdası bitmiyor. Geçtiğimiz günlerde sarı-kırmızılı yöneticilerle Galatasaray Adası’nda görüşen ve Fatih Terim’le çalışmak istediğini söyleyen milli yıldız için Aslan son atağı yapmaya hazırlanıyor. Ayhan Akman takası da gündemde.
“2. çalım Kartal’a” Selçuk İnan’ı Fenerbahçe’nin elinden kapan Galatasaray, Beşiktaş’ın bonservisini alamadığı Ersan’ın transferini bitiriyor. Cimbom, İbrahim Akın için de devreye girdi.
“Varsa yoksa Dany” Savunmayı silbaştan yapacak Galatasaray, Kamerunlu stoper ile prensipte anlaştı. Gaziantepspor’un Dany için cevabı bekleniyor.
HABERTÜRK/HT SPOR
“Kutlu olsun” Aslan’ın ilk yabancı transferi Elmander, 30. Doğum gününde imza için İstanbul’a gelerek taraftarlara ‘hediye’ verdi. İsveçli yıldız, “Bugün benim için iki anlamı olan bir gün” diye konuştu.
“Hakan Şükür’ün formasını aldı” 1.88’lik İsveçli oyuncuya, “Favori numaram” dediği Hakan Şükür’ün 9 numaralı forması verildi. Daha önce 9 numarayı Elano da giymişti. Florya’da yeni hocasıyla da tanışan Elmander, “Fatih Terim hakkında araştırma yapmaya gerek yok. Dünya çapında tanınan biri” diye konuştu.
“Sıradaki Vikingler” Sarı-Kırmızılılar, PSV’de forma giyen İsveçli milli kaleci Isaaksson ile Lyon’da top koşturan yıldız orta saha oyuncusu Kim Kallström’ün transferinde büyük mesafe aldı.
FANATİK
“1 numara Reina” Almunia, Buffon ve Frey gibi üst düzey kalecilerle temasta bulunan Galatasaray, Liverpool’un İspanyol file bekçisini de listeye dahil etti.
“Bitti bitiyor” Galatasaray’da taraftarların heyecanla beklediği Didier Drogba’nın transferiyle ilgili olarak konuşan yönetici Aka Gündüz Özdemir, “Görüşmeler sürüyor. Transfer yakında bitebilir” diyerek müjdeli haberi verdi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam