Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Kaçan kurtulur

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 15/04/2011 - 10:13 GMT+3

Başkan adayı Ünal Aysal’ın favori teknik adamı Roger Lemerre. Adnan Polat sürprize mi hazırlanıyor? Tanju Çolak tek başına Galatasaray takımını geçti. Polat satsam mı satmasam mı, Arda gitsem mi gitmesem mi diye kara kara düşünüyor. Kaçan kurtulur! Basında öne çıkan Galatasaray haberleri…

adnan polat, arda turan, habertürk

Görsel kaynağı: Eurosport

HÜRRİYET
Adnan Polat’a “Tekrar başkan adayı olacak mısınız?” diye sorduk, cevabı şöyle oldu: “Bekleyin görün” “Benim ve arkadaşlarımın seçime girmesinde engel yok” diyen başkan, “Bekleyin, göreceksiniz. Bu aşamada konuşmayacağım” diyerek yeşil ışık yaktı. Başkan adayı Ünal Aysal listeye girecek isimler konusunda sıkıntı yaşıyor. ‘İkinci başkan kim olacak’ sorusu bu sıkıntıların başında geliyor.
SABAH
“Tanju Çolak: 39 Galatasaray: 29” Cimbom kalan 6 haftada 11 gol atıp efsane golcüsünü geçebilecek mi? 23 yıl önce Galatasaray’da 37 maçta 39 gol atan Tanju Çolak’ı sarı-kırmızılı futbolcular kalan altı maçta geçebilecek mi? Cimbom’un 11 gole ihtiyacı var.
HABERTÜRK/HT SPOR
“Saray’dan kaçış” Galatasaray’ın gelecek sezon Avrupa’da mücadele edemeyecek olması, yabancıları harekete geçirdi. Neill, Kewell, Cana, Pino ve hatta Baros bile kendilerine takım aramaya başladı.
“Arda, Polat’ı bekliyor” A.Madrid’e transferi için sabırsızlanan Arda, başkan Polat’ın vereceği karar için sabırsızlanıyor. Genç kaptan, başkanı arayıp ‘yardım’ istedi. Adnan Polat da Arda Turan da dertli mi dertli… Biri satıp satmamak, diğeri ise kalıp kalmamak yolunda kara kara düşünüyor.
“Seçim anahtarı Ali Dürüst” Aysal ve Polat cepheleri kilit ismin peşinde. Başkanlığa adaylığını açıklayan Ünal Aysal, İnan Kıraç’ın baskısıyla küstürdüğü tecrübeli yöneticiyi yeniden saflarına çekme peşinde. İkili Çarşamba günü bir araya gelecek. ‘Devrik’ başkan Adnan Polat ise Ali Dürüst’e “Kongreye başkan olarak gir. Tam destek olalım” teklifi yaptı. Polat’ın amacı tecrübeli isme başkanlık yolunu açıp, Kıraç’tan rövanş almak.
MİLLİYET
“Çıkmaz sokak” Galatasaray’a devredilmeyen Türk Telekom Stadı’nın protokolü ağır maddelerle dolu. Başbakan Erdoğan tarafından 3 ay önce açılan Türk Telekom Arena Stadı için GSGM tarafından hazırlanan ek sözleşmede; her sene amatör branşlara yaklaşık 1.5 milyon TL katkı, İl Müdürlüğü'ne 300 protokol koltuğu, 2 adet VIP salonu, 100 araçlık ücretsiz kapalı otopark, 25 milyon TL'ye çıkması beklenen kapanan çatının yapılmaması halinde yarı ücretinin ödenmesi isteniyor.
“Arda’yı pamuklara sararız” Galatasaray ile yollarını ayırma kararı alan Arda’ya Fenerbahçe’den mesaj var. Sarı-lacivertli bir yönetici, kulübün milli oyuncuya duyduğu ilgiyi çekinmeden söylerken, “Kapılarımız ona her zaman açık. Yeter ki bize gelmek istesin. Bu camia ona her zaman sahip çıkar. Bu forma altında çok mutlu olur” ifadelerini kullandı.
FANATİK
“Bir Arda daha aranıyor” Altyapıdan çıkan son yıldızı ile vedalaşmaya hazırlanan Galatasaray, Avustralya ve Hollanda’dan sonra İngiltere ile Japonya’da da okul açarak, yeni Arda’lar keşfedecek.
“Etranger*” Galatasaray’ın efsane başkanlarından Faruk Süren, Ünal Aysal ve Cemal Özgörkey’e ilginç bir yakıştırma yaptı. Kulüp yönetmenin tecrübe istediğini savunan Süren, “Aysal ve Özgörkey bu işlere yabancılar” dedi. *Yabancı
“Ali Dürüst Aysal’ın listesinde” Olağanüstü seçimde başkan adayı olacağı ileri sürülen Ali Dürüst, tekrar Ünal Aysal’la birlikte hareket etme kararı aldı. Bir diğer başkan adayı Cemal Özgörkey ise yarıştan çekildi. Faruk Süren döneminde futbol şubesinin başında bulunan Ali Dürüst, Özhan Canaydın döneminde de ikinci başkanlık görevini üstlenmişti.
“Alp Yalman aday oluyor” Seçim tarihi yaklaştıkça adaylar tek tek ortaya çıkıyor. Listesini hazırladığı konuşulan Alp Yalman’ın Ali Dürüst’le Çarşamba günü Göcek’te buluştuğu öğrenildi. Yalman, tam 15 yıl sonra tekrar Galatasaray başkanı olabilmek için hazırlıklarını sürdürüyor.
AKŞAM
“Sevgisizlikten çekildi” Cemal Özgörkey, ani bir kararla ve garip bir gerekçeyle ayrıldı, Ünal Aysal tek başına kaldı. Özgörkey, dün akşam kendisini destekleyenlere, “Sevgisizlik ortamında görev yapamayacağım” mesajı atıp telefonunu kapattı.
“Aysal’ın hocası Lemerre” Galatasaray’da başkan adaylarından Ünal Aysal’ın favori teknik adamı belli oldu: Roger Lemerre… Tugay Kerimoğlu, Lemerre’in yardımcısı olacak.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam