Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Kartal Akın'ın peşinde

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 29/05/2011 - 16:37 GMT+3

Transferin hızlı takımlarından Beşiktaş, eski futbolcusu İbrahim Akın'ı tekrar kadrosuna katmak istiyor. Galatasaray'ın da Akın'ı transfer etmek için devreye girdiği ancak henüz resmi bir gelişmenin olmadığı belirtildi.

ibrahim akın, istanbul bb, 2011

Görsel kaynağı: AA

Siyah-beyazlı takım, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da forma giyen İbrahim Akın'ı renklerine bağlamak için girişimlere başladı. 

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Kamil Dizar, yaptığı açıklamada, Beşiktaş Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı'nın, İbrahim'in transferi için kulüp başkanları Göksel Gümüşdağ'dan randevu talep ettiğini belirterek, bu konudaki görüşmenin hafta içinde yapılacağını bildirdi. 

Galatasaray Kulübü'nün de İbrahim Akın'ı transfer etmek için girişimlerde bulunduğunu ifade eden Dizar, NTV Spor'a yaptığı açıklamada "Fakat henüz bir gelişme yok. İki kulüp de sadece randevu talebinde bulundu Önümüzdeki dönemde neler yaşanacağını göreceğiz" dedi.

Holosko ve Gökhan Ünal ile ilgili soruları da yanıtlayan Dizar, "Holosko, Beşiktaş'ın oyuncusu. Maddi olarak bizi aşar. Gökhan Ünal'ı ise Kayserispor'un istediğini okudum fakat orada da resmi bir gelişme olmadı" açıklamasında bulundu.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam