Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Kocaman da ligi erteledi

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 25/07/2011 - 22:35 GMT+3

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, ligin başlama tarihinin ertelenmesinden sonra takıma 10 gün izin verdi.

fenerbahçe

Görsel kaynağı: Resmi Siteden Alınmıştır

Yapılan açıklamada, Aykut Kocaman'ın, Türkiye Futbol Federasyonu'nun Spor Toto Süper Lig'de sezonun başlamasını 9 Eylül'e erteleme kararının ardından, oyunculara 5 Ağustos'a kadar izin verdiği ifade edildi. 
Futbolcuların, yeni sezon hazırlıklarına 5 Ağustos Cuma günü Can Bartu Tesisleri'nde yapılacak akşam antrenmanıyla yeniden çalışmalara başlayacakları belirtildi. 
İdmanda Alex yok
Teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda, Sakaryaspor maçında görev alan oyuncuların yenileme yaptıkları, diğer oyuncuların ise koşu ve ısınma hareketleriyle başladıkları idmanı 2 grup halinde top kapma ve pas çalışması ile sürdürüp, dar alanda çift kale maçla tamamladıkları aktarıldı. 
Sarı-lacivertli ekipte, bir süredir tedavileri devam eden Emmanuel Emenike ile Sezer Öztürk de takımla birlikte çalışmaların tamamında yer aldıkları bildirildi. Ayrıca, Alex de Souza'nın tedavisine tesislerde devam edildiği, Gökhan Gönül ile Selçuk Şahin'in de tedavi ve çalışmalarını tesislerde sürdürdükler kaydedildi. 
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam