Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Kritik gün bugün

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 25/07/2011 - 09:28 GMT+3

Tutukluluk hallerine yapılan itirazları görüşülecek olan Beşiktaş Asbaşkanı Adalı ve teknik direktörü Havutçu için karar günü bugün. Mustafa Denizli sesleri yükselmeye başldı. Quaresma'dan cezaevindeki Beşiktaşlılara duygu yüklü mektup. Basında öne çıkan Beşiktaş haberleri...

beşiktaş serdal adalı tayfur havutçu fanatik

Görsel kaynağı: Eurosport

HÜRRİYET: “Adalı ve Havutçu için karar günü”
Şike soruşturması kapsamında tutuklanarak Metris Cezaevi'ne konulan Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Serdal Adalı, teknik direktör Tayfur Havutçu, kulübün protokol ve futbol A takım güvenlik müdürü Ahmet Ateş ve futbolcular İbrahim Akın ile İskender Alın'ın avukatları aracılığıyla tutukluluklarına yaptıkları itiraz bugün değerlendirilecek.

“Beşiktaş’ta özgürlük kampanyası bugün” Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu Üyesi Avukat Ali Rıza Dizdar, yaptığı açıklamada, "Serdar Adalı, Tayfur Havutçu ve Ahmet Ateş'e Özgürlük" adı altında bir imza kampanyası gerçekleştireceklerini belirtirken, etkinliğin Beşiktaş iskelesi önündeki Barbaros Hayrettin Paşa Anıtı önünde bugün saat 12.00'de başlayıp, yarın yine saat 12.00'de sona ereceğini belirtti.

SABAH: “Takımın tadı yok”
Beşiktaş'ın yıldızı Quaresma, tutuklu bulunan Serdal Adalı, Tayfur Havutçu ve Ahmet Ateş'e duygusal bir mesaj gönderdi. Portekizli futbolcu mesajında, "Sizsiz takımın tadı yok, döneceğiniz günü sabırsızlıkla bekliyoruz" dedi.

“Ya Daum Ya Denizli” Teknik direktör Tayfur Havutçu'nun tutukluluk halinin devam etmesi durumunda Beşiktaş, geçtiğimiz dönemde de siyah-beyazlı takımda çalışmış Mustafa Denizli'yi göreve getirmeyi planlıyor. Denizli'nin yedeği ise Daum.

HABERTURK SPOR: “Tayfur’un eseri”
Beşiktaşlı yönetici Doğan Küçükemre, takımın son durumunu değerlendirerek "İspanya'daki turnuvada gördük ki Tayfur Hoca çok iyi bir ekip kurmuş. Onun suçsuz olduğuna inanıyoruz" dedi.

“Mustafa Denizli mi, Portekizli mi?” Beşiktaş yönetiminde gözler Tayfur Havutçu'nun tutukluluk haline yapılan itiraza çevrildi. Çünkü yeni sezonda takımı kimin çalıştıracağı bir muammaya dönüştü. Aslında yönetim B ve C planlarını da hazırlamıştı. İlk yapılan yönetim toplantısında öncelik Mustafa Denizli'ye verilmiş ve olası tutukluluk halinin devamı halinde tecrübeli teknik adamın takımın başına geçmesi konusunda el sıkışılmıştı. Ancak son gelişmeler en güçlü aday durumundaki Denizli'ye olan bakışı değiştirdi. Tabii bundaki en önemli etkenler de yönetim içindeki farklı sesler ile kadroda çok sayıda Portekizli'nin olması.

FANATİK: “Mustafa Denizli ayağa kaldır bizi”
Havutçu’nun tutuklanmasıyla şok yaşayan siyah beyazlı yönetim her türlü olasılığı göz önünde bulunduruyor. Hocasız kalan ve sıkıntı yaşayan Beşiktaş’ta şartlar değişmezse; Başkan, Mustafa Denizli’nni kapısını çalacak ve takımı ona emanet edecek.

“Artık karar bekleniyor” Şike soruşturması kapsamında tutuklanan Serdal Adalı, Tayfur Havutçu ve Ahmet Ateş için itiraz başvurusu yapılmıştı. Kararın bugün açıklanması bekleniyor.

MİLLİYET: “Geri dön Quaresma”
Beşiktaş Antrenörü Koch, Atletico Madrid maçında oyundan aldığı Quaresma ile görüştü, topu kaptırdığı anda geriye yardımcı olmasını istedi. Başta Alman hocaya kızan Portekizli futbolcu, daha sonra teknik heyetin düşüncelerine hak verdi.

AKŞAM: “Beşiktaş’a giderim haa!”
Beşiktaş’ın Basketbol Şubesi’nden sorumlu yöneticisi Şeref Yalçın: “"Kobe'yle para konuşmadık. Gelirse kulübün kasasından bir kuruş çıkmayacak. 4 sponsor hazır. 30 Temmuz'da New York'ta görüşmemiz var. Her şey netleşecek. Ama kendisi de 'Deron'un oynadığı takımda oynarım' demiş” ifadelerini kullandı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam